WHITE BOW +

Byxor – Jlindeberg / Skjorta – h&m / Skor – Zara / Rosett – American Aparell / Clutch – MQ  

Godmorgon mina käraste!

Igår var det middag med the fantastic four och kvinnorna mina hade lagat en suverän Pestopasta med godis som dessert. Helt i min smak. Jag som älskar pasta & godis. Vi åt och snackade tills vi hamnade i en hög i soffan. Hade mycket att prata om och det var så himla mysigt. Ni vet ju hur det är när man träffar sina vänner efter bara en vecka eller två. Mycket har hänt på kort tid och det blir mycket pladder!! älskar det, älskar dom.

Idag ska jag köra ett benpass med syrran på gymmet och sedan luncha med mamma & pappa. Ikväll blir det myskväll med min godaste goding också! Vilken lördag  <3

0

3 Comments

  1. Du är fin!

    0
  2. Ååh, så søtt!!

    0

Comments are closed for this article!