BLACK TUESDAY+

Tröja – Odd molly / Byxor – American Apparel / Skor – Zara / Solglasögon – Giorgio Armani / Kappa – Gammal

*PIIIIiiiiiiP piiiiPP PIIp* sa alarmet klockan 05.30 imorse. Jag drog på mig mina träningskläder jag lagt ut dagen innan och sedan drog jag iväg till gymmet. Viljan är stor. Jag måste förbereda allt dagen innan för att jag överhuvudtaget ska få på mig rätt kläder och få med mig allt. Jag är en zombie på morgonen.

Idag väntas frukostmöte med jobbet följt av ett till spännande möte. Jag är så glad just nu! det här känns bra <3

HUR MÃ…R NI ?

0

2 Comments

 1. Gör alltid samma sak, lägger fram träningskläderna & packar ner allt jag behöver för att kunna gå till jobbet efter träningspasset kvällen innan. Då är man liksom inställd på det redan innan man lägger sig och sen är det bara upp och Just do it!
  Ha en fin dag x

  0
 2. Hey!:) Jeg er en veldig stor fan av dig! Du er så vacker.
  Er fra Norge så håpper du forstår hva jag skriver.
  Lurer på hva du tenker om homofili?
  Med vennlig Hilsen Anna

  0

Comments are closed for this article!