MY MORNING +

Såhär såg min tidiga morgon ut. Mys framför tvn framför Vakna med NRJ.

Hörnii… Vi överlevde intervallerna igår. Men jösses amalia va jobbigt det var!

Idag väntas möten x2 , en smarrig köttfärssås lunch och sedan ikväll ska jag på VR’s Blog Awards 2013.

Ps. Jag har fixat ihop ett litet inlägg om hur jag förändrats genom åren. Från att ha dansat flera dagar i veckan till att ha börjat gymma. Träningsmässigt. Tänkte dela med mig av det sen!!

 

0

4 Comments

  1. Har precis samma typ av morgon som du! Kaffe och vakna med NRJ. Tänker hela tiden ”Nej nu jävlar ska jag ringa in och vara med och tävla hos dem” men slutar alltid med att jag sitter där nyvaken i morgonrocken och tänker ”fuck no” och bara tittar istället. Menmen, det är dagens höjdpunkt!

    0

Comments are closed for this article!