ANSWERS +

Okej, PHU. Nu har jag efter många timmars sittande framför skärmen svarat på alla era frågor från frågestunden förra veckan. Jag har tagit bort några som var lika bara. Hoppas ni blir nöjda med svaren!

Frågor – Träning & Hälsa  

Hej Molly! Super fin och bra blogg! Jag undrar hur många gånger i veckan du tränar och vad brukar du då köra? Skulle också vara kul om du kunde lägga upp mer nyttiga recept! Kram!

Svar: Jag tränar ungefär 5 dagar i veckan och det är väldigt olika vad jag tränar och hur jag tränar. Brukar växla mellan att köra intervaller, powerwalk i lutning eller bara jogga. Beroende på hur jag känner. När jag kör styrka så kör försöker jag köra igenom hela kroppen fast uppdelat på olika dagar, såklart. Vilodagarna brukar jag lägga på helgen. Nu i sommar har jag inte hållt mina rutiner alls, hehe. Men nu till hösten är det bara att köra igång igen. Tänkte försöka lägga upp ett litet schema jag ska köra efter. Mycket enklare att hålla koll då!

Hur lång är du?
Hur ofta tränar du?
Bästa mattips?

Svar: Jag är 1,58, tränar 5 dagar i veckan ungefär, Tänker du hälsosamt? isåntfall kyckling med råris eller någon god soppa.

Hur har du en så atletisk kropp? Jag tränar regelbundet men mest cardio, äter enligt tallriksmodellen dvs kör int på nån speciell diet men äter överlag hälsosamt. Borde jag satsa på styrketräning eller? När blev din kropp så atletisk?

Svar: Jag har tränat enda sedan jag var liten. Dock bara gymmat i 1,5 år. Hur man får en atletisk kropp, då tränar man. Man föds inte med det. Man sliter som ett djur helt enkelt och jag tycker det är skitkul att träna och hålla igång. För att få den här atletiska kroppen bör man träna styrka och inte endast cardio. Blanda dom två så kommer du märka skillnad. Jag käkar inte efter någon diet överhuvudtaget utan försöker tänka att käka så rent och hälsosamt som möjligt. Godis och annat gott käkar jag på helgerna. Kan slinka ner någon sötsak i veckodagarna också, men som sagt, helgdagar är mina syndardagar, hehe!

Hej Molly!
Jag undrar lite om hur du lägger upp din kost…
Går du på någon särskild diet?
Om inte, hur äter du?
Har du sk. “ätardagar” eller äter du lite gott när som du blir sugen på det?
Kramar!

Svar: Jag går inte på någon diet och jag försöker äta rent och hälsosamt. Käkar godis, glass etc på helgerna när jag har vilodagar om jag känner för det! Vilket jag oftast (läs:jämt) känner för, hehe. Men i veckodagarna håller jag mig undan från det!

Hej Molly!
Tycker din blogg är hur bra som helst, det är så kul att få läsa om lite av varje. Vore supersnällt om du tog dig tid att svar på mina frågor:  – Hur ser din kost ut? Vad/hur mkt äter du på en dag ex?  – Hur ofta och vad tränar du?  – Övriga hälsotips?

Svar: TACK snälla! så himla kul att höra.  Min kost är ren och hälsosam. Käkar i princip allt men väljer det nyttigare alternativet! jag tror det håller bäst och kroppen mår bäst av i längden! konstiga dieter kan stressa kroppen och det ger bara negativ effekt. Du blir orkeslös, hyn och håret tar skada och ditt inre.  Jag tränar 5 dagar i veckan, PW/intervaller/jogging, styrka!

Hur tränar du dina ben?

Svar:  Jag kör squats, benpress, olika benövningar, springer intervaller i lutning, PW i uppförsbacke osv.

Hej Molly!
Undrar hur många gånger i veckan du tränar och ungefär hur länge varje gång? Tack för en superbra blogg!!

Svar: 5 gånger i veckan och jag brukar köra i ungefär 1 timme. Men det handlar inte om hur länge man kör, utan hur effektivt man kör 😉

Hur har du tränat för att få så slanka men samtidigt vältränade och snygga ben? Jag kämpar som ett as för att få bort det där lilla fettet på insidan av låren och jag vet att sånt kan ta tid, men jag har inte sett något resultat alls och nu börjar jag ärligt talat tröttna.. Vet du några bra övningar man kan göra? Är det bra att cykla på lågt motstånd eller är det bara någonting jag hört? Ska man träna med tunga vikter eller gör det bara att benen kommer att se större ut istället? Snälla hjälp!

Svar: Mycket beror ju på hur man är byggd och jag har alltid haft slanka ben. Men vältränade ben får man ju av styrketräning och löpning. Man kan inte punktförbränna på det viset. Kroppen bestämmer vart fettet ska försvinna först och alla är inte byggda med glipan mellan låren. Ärligt talat har jag aldrig riktigt förstår grejen med   ”måste ha mellanrum mellan låren”. Fortsätt träna på och kör järnet. Försök acceptera din egen kropp och hur den väljer att forma sig efter träningen. Om du är ute efter att fettförbränna så kör intervaller, PW’s, cykla, jogga och liknande. Bara du svettas så är det bra!!
Jag säger bara. Var ALDRIG rädd för att lyfta tunga vikter. Du kommer inte bli stor och klumpig, jag lovar dig! det krävs många års hårdträning och mycket pulver innan du kommer bli stor. Speciellt som tjej. Vi har oftast inte lika lätt som killar har att bygga bulliga och stora muskler. Av styrketräning får du en fastare och slankare kropp!

Hur kom det sig att du började träna?

Svar: Jag har alltid tränat, i hela mitt liv. Dansat, spelat olika sporter osv. Började gymma för 1,5 år sedan när jag flyttade ner till Stockholm därför att jag inte hann hoppa in och ta dansklass. Nu älskar jag gymmet, vilket jag aldrig någonsin trodde att jag skulle säga!

Kan du berätta ALLT om hur du äter (typ en vanlig matdag) & träning? Skulle även vara jättekul o veta hur mycket du väger/längd
Älskar din blogg!

Svar: Jag äter ALLT. Så det är enkelt. Kyckling, fisk, ris, soppa, potatis, grönsaker, mycket frukt, kesella, turkisk yoghurt, skinka.. You name it!
Jag är 1,57 och väger runt 46 kg. Håller ingen koll på min vikt då jag tycker det är otroligt onödigt och missvisande. Bättre att kolla sig i spegeln eller mäta sig 🙂 TACK!!

Hej!  Vore kul in du kunde lägga ut ett schema på hur en “typiskt” tränings vecka ser ut för dig, vilka övningar du gör, hur ofta osv. Din kropp är helt perfekt !

Svar: Absolut. Det kan jag göra!! TACK, gud va glad jag blir!!

Hej Molly! Tack för en underbar blogg. Jag undrar om
Du har några tips till mig för jag har haft benhinneinflammation i 2 år snart och innan det så tränade jag väldigt mycket och dansade. Nu kan jag knappt springa eller göra någon benövning utan att det gör ont. Vad skulle jag kunna träna som är bra för hela kroppen och ger bra resultat? Mvh Maria

Svar: Hejsan Maria! Fy bubblan va tråkigt med benhinneinflamation. Jag hade det i våras efter att jag sprungit mycket på löpband. Jag vilade benen genom att gå promenader istället, hoppade över löpningen i några veckor och masserade benen. Köp ett par riktiga löpardojjor om du inte redan har det. Sedan har jag hört att man ska stampa med foten när man sitter ner, du vet när man stampar i takt till musiken och har hälen i golvet och lyfter på främre delen av foten? Så ska man tydligen sitta i någon minut per/dag, det ska hjälpa berättade min dåvarande Personliga tränare. Gå snabba powerwalk i lutning, cykla eller kör Crosstrainer. Det är skonsammare för dina ben. Lycka till och hoppas att benen slutar jäklas med dig!

Hallå finis! Tack för att du driver en blogg som står för riktig hälsa. Du verkar helt underbar och jag ser verkligen upp till dig!  Skulle du kunna lägga ut en “mat-dag” i bilder?  Tänkte även fråga om du skulle kunna skriva ett lite längre inlägg om kost här då jag har en ganska snedvriden bild av just det tyvärr. T.ex om att äta det man vill och är sugen på och att det är OKEJ. Att om man tränar regelbundet och äter vanlig husmanskost + lite godis på helgen så kommer man inte gå upp massa kilon för det. Förstår du hur jag menar? Har somsagt problem med detta och vill få det svart på vitt att det verkligen är okej.  Ha det bäst. KRAM!

Svar: Va kul och skönt det känns att höra!  Min matdag ser väldigt olika ut från dag till dag och är inte speciellt speciell. Jag käkar, gröt, yoghurt, kesella, smothies till frukost. Kyckling, köttfärs, kött, fisk, soppa till lunch och liknande till middag. Käkar mycket frukt och grönt. Dricker mycket vatten! Käkar grovt bröd, fullkornspasta, råris, sötpotatis etc. Jag har testat på och hoppat kolhydraterna och det vill jag INTE rekommendera. Håret, hyn och kroppen behöver dom och man ska absolut INTE vara rädd för att käka det. Man blir orkeslös efter ett tag. Det håller ej i längden, tror jag. Käka husmanskost som du säger eller ren mat helt enkelt så kommer du må bäst och se bäst ut! du kommer stråla 🙂 Godis och andra sötsaker får man ju säga vad man vill om, men jag käkar det varje helg för jag är en riktig godisråtta. Tränar man så får man! du går inte upp i vikt av att käka lite godis då och då när du ändå tränar. Men innan sommaren brukar jag köra ett sista ryck och hoppa sötsakerna i några veckor bara för att få till den där riktiga sommarformen 😀 det är en utmaning och det är kul om det är på ditt eget villkor utan något måste från någon annan.

Summan av kardemumman: ÄT MAT, TRÄNA, KÄKA SÖTSAKER NÄR DU KÄNNER FÖR DET & MÃ… SOM EN PRINSESSA!

När du tränar, vad gör du då? Cykel, crosstrainer etc.
Om du morgontränar, när går du upp då och äter du frukost innan eller något lätt?
Hur ofta äter du onyttigt? Blir du lätt sötsugen? Mitt problem är att jag blir väldigt lätt sötsugen och vill försöka lindra suget.

Svar:   Jag går mycket powerwalks just för att det är skonsamt för benen och hela kroppen. Annars joggar jag och kör intervaller ibland!   Om jag går en pw så brukar jag inte käka något innan. Dricka ett glas vatten och en halv frukt typ om jag skulle vakna upp vrålhungrig. Om jag ska köra intervaller kan man kanske behöva något litet innan för att få energi. Men jag kan inte käka för mycket innan eftersom jag väldigt lätt får håll.

Jag tycker du har en otroligt inspirerande blogg. jag undrar om du någon gång skulle kunna lägga upp lite olika träningspass som vi läsare kan få lite idéer från. Står ibland på gymmet och har ingen aning vad jag ska göra för övningar.

Svar: Jag kör inte så komplicerade gympass. Jag kör som alla andra squats, benpress, situps, hantelpress, bicepscurls, dips, etc. Ni kan ta del av några övningar under kategorin ”health & fitness” om ni skrålar ner en bit.  Jag är den största godisråttan i världen och försöker därför hålla mig till 2 dagar i veckan. Helgen.

Hej Molly, måste säga att din kropp o ditt ansikte är helt fantastiskt! Gillar din blogg också! Kan du tipsa om hur man får snygga ben och om några bra hudvårdaprodukter kram

Svar: Men å vilka fina komplimanger jag får. Sitter nästan här och rodnar lite nu. TACK!
Styrketräning är A och O sen lite cardio på det så kommer du få världens finaste ben. Jag är dålig på att använda hudvårdsprodukter men jag gillar cliniderms ansiktskräm! KRAM

Fitnessgugu vinnarna?:)

Svar: dom är dragna 🙂

Älskar din blogg och sättet du framstår på!!
Undrar, precis som många andra, hur mycket och vad du tränar? Skulle gärna vilja se mer tips på ben & rumpträning här.  Sedan undrar jag hur du ser på alkohol för träningens skull? Du verkar verkligen kunna njuta av en påse godis, en utekväll etcetera både nu och då, men ändå behålla en sund grund och världens vackraste kropp Det beundrar jag verkligen hos dig! Så; hur uppfattar du konsekvenserna av alkohol? Förstör det en veckas träning? Kroppens utseende etc? Vill inte tro det, man vill ju kunna dricka ett antal drinkar, lite vin och dra ut och dansa på det Kramar

Svar: Va härligt att höra!! blir SÃ… glad.
Första frågan har jag svarat på i de tidigare kommentarerna och tänker därför inte dra den ÄNNU en gång, hehe.
Jag njuter av livet och det jag tycker om och tycker är kul. Jag tävlar inte inom fitness och ser därför inte några utgångar då och då samt en godispåse som något negativt. Jag tränar för att jag tycker det är grymt kul och för att jag mår bra av det, inte för att uppnå världens bästa resultat där jag måste välja bort saker jag gillar för att uppnå. Då kör jag hellre en mix av allt, då blir det ju super! Vi är unga och ska ha kul <3

Kan du lage noen enkle og sunne oppskrifter?  Kan du legge ut mer bilder og forklaringer på øvelser du gjør for mage, rumpe og lår? Eller et tips til tynnere lår som ikke går sammen?(mellomrom mellom lårene)  Takk fra Norge:D

Svar: Kika kategorin ”health & fitness” så hittar du nytta recept jag lägger upp då och då. Som sagt så går det inte att bestämma vart fettet ska försvinna utan det försvinner där kroppen väljer att ta bort det. Alla är inte byggda med mellanrum mellan låren och vissa är det. Alla är vi olika! Vad är grejen med mellanrummet mellan låren egentligen? Satsa på att få ett par vältränade snygga ben istället 😀

Hej! Jag undrar om du har något bra recept på nyttigt bröd du gör ?

Svar: Yesbox, kika kategorin ”health & fitness” och scrolla ned.

Hur mycket väger du?
Hur ofta tränar du , vad tränar du och hur ser dina dagar ut i matväg?
Älskar din kropp kvinna!!

Svar: Svarat på alla din frågor i de tidigare kommentarerna. Kika där sötis!!

Först och främst… DU är en sådan stor inspiration när det gäller träning, hälsa och att ta hand om sig själv! Du konkurrerar ut träningsblggarna totalt!  Nu till min fråga, tränar du med någon eller kör du ofta själv på gymmet?? Tycker det är svårt ibland att hitta motivation att gå till gymmet eller ta sig ut i spåret dag efter dag när man tränar själv….

Svar: Wiie! TACK. Gud så kul att höra, hihi. Jag tränar antingen själv eller med Andreas, min BFF Cornelia, syrran eller någon annan kompis. Träningspolare är det smartaste man kan ha. Bestäm en tid ni ska vara på gymmet varje dag och du kommer garanterat att ta dig dit. Kompisen är ju där och väntar. Man vill ju inte vara den som bangar eller sviker?!

Äter du enligt lchf?

Svar: Nej och det skulle aldrig hända 🙂

Sjukt snygg kropp!

Svar: å men TACK!!

Först och främst vill jag bara säga hur gudomligt jäkla vacker du är och hur snygg kropp du har. 2die4. Älskar din blogg också för övrigt.  Jag är en tjej på 18 år som har gymmat i två-tre år, och nu har jag börjat få jättemånga bristningar på fram och baksida lår, skäms att visa mig i bikini nu, vet du något tips??? tacksam för svar!!

Svar: Blir alldeles varm och glad i hela kroppen. Kan inte sluta säga, Tack! du är för snäll.  Va tråkigt med bristningar. Det kan ju vara hormoner och andra förändringar som sker både på och i kroppen eftersom du är så ung. Om man tränar styrka och huden inte hinner med kan man även på bristningar, men det tvivlar jag på i ditt fall. Jag tror det ska finnas behandlingar mot bristningar och till och med krämet? hur det funkar, vet jag inte. Men värt att kolla upp! Lycka till <3

Vet du något tips om hur man kan förhindra benhinneinflammation? Har haft det rätt många gånger nu & har varit hos två olika sjukgymnaster och kollat upp det. Hos senaste sjukgymnasten fick jag inlägg, till en börja hjälpte det men nu har det börjat komma tillbaka igen. Smorde också in benhinnorna 3 gånger dagligen i en vecka. Vilade någon vecka och nu för någon vecka sen började sätta igång igen med powerwalks och joggingturer, men nu börjar det komma tillbaka igen. Vad hade du gjort?

Svar: SÃ… tråkigt med den där mäklarns inflammationen. Har hört att Asics ska ha bra löpardojjer. Men sen är det bara att låta benen vila och se upp för ”stötar, studsar och fall”. Håll dig till Powewalks ett tag och skippa joggingturerna, det gjorde jag när jag fick benhinneinflamation, och det gick över. Sedan har jag hört att man ska stampa med foten när man sitter ner, du vet när man stampar i takt till musiken och har hälen i golvet och lyfter på främre delen av foten? Så ska man tydligen sitta i någon minut per/dag, det ska hjälpa berättade min dåvarande Personliga tränare. Lycka till!!

Hur lång är du och vad väger du? Ligger du i normal bmi? Puss snyggis

Svar: 1,58, ca 46 kg (ingen koll), Mitt BMI ska väl vara normalt också tror jag(?) PUSS!

Kan du inte skriva lite mer om hur du tränar osv? Du har verkligen sjuuuukt fin kropp!!

Svar: TACK! men kika under kategorin health & fitness så finer du det mesta där.

Hej Molly! Tack för en grym blogg. Jag är precis som du träningsgalen men även en riktig galning i godis. Jag håller mig väldigt strikt på veckodagarna men äter gärna massa gott om helgerna vilket jag tycker att man helt klart är värd hehe mitt problem är dock att jag får sån ångest när jag äter onyttigt vilket du inte alls verkar ha? Hur ska jag komma ur detta? Du verkar ha en sund bild kring kost och hälsa. Kram!

Svar: Det är du så värd!! Du tränar för att du gillar det och du käkar godis för att du gillar det. Bra mix. kör extra hårt på måndagen därpå istället och tänk att det är din bensin som du behöver för att orka köra ännu tuffare. Jag tycker man behöver käka lite sådant där för att hålla motivationen uppe, det är vad jag känner. Och 2 träningspass så är det där som bortblåst! Lev livet och må bra. Njut. Du ska inte tävla i fitness? Tänk att du ska vara lite striktare och inte käka godis precis några veckor innan utlandsresan, sommaren eller nyår istället. Godis och andra söta saker får man äta speciellt när man är duktig och tränar och håller igång! 😀

Hej Molly! Vill först säga att jag avguuudar din blogg, så mkt inspiration! Och nu till frågan, har du några tips på hur man ska göra för att få tillbaka motivationen till träning? Min har försvunnit och vill verkligen mer än nånting annat få till tillbaka motivationen till träning och att äta rätt. Kram

Svar: Hej sötis! TACK själv. va kul att höra!!  Gå in på kategorin ”health & fitness”, där hitter du några motivations inlägg jag ser för inte så länge sedan. Mer motivation kommer när jag blivit frisk och kan börja träna igen!! KRAM

Kärlek, Familj och Relationer

Har du kille? Berätta lite om dina tidigare&nuvarande realtioner/relation:)

Svar:   Jag har ingen pojkvän. Senaste riktiga förhållandet jag hade var på 2 år och det tog slut när jag gick i ettan på gymnasiet. Var tillsammans med en kille som hette Axel 🙂

Hej molly! läst din blogg i några år nu, och funderar på ditt kärleksliv? vet du hade ett ex innan och undrar bara om ni fortarande har någon kontakt idag? och om du har någon ny kärlek i ditt liv? som du dejtar eller liknande? PUSS

Svar: Jag och mitt ex har inte någon speciell kontakt idag men han bor kvar i Falun och vi gjorde slut för 3 år sedan. Men efter att vi gjort slut höll vi kontakten. Men jag träffade faktiskt han på en fest för inte så länge sedan och det var superkul att träffa honom! vi var ju trotsallt tillsammans i 2 år och kände varandra utan och innan. Så det kändes jättekul!

Jag har ingen pojkvän nu 🙂

Hey! Så här lyder mina frågor då!   1. Vilka egenskaper uppskattar du mest hos människor?  2. Vad för slags kille faller du för?  3. Orlando Bloom, Chaning Tatum, Joel Kinnaman eller Justin Bieber?  4. Stressar du mycket? Eller har du bra kontroll? Har du något bra tips mot stress?  5. Har du bra självförtroende och självkänsla? Har du något/några tips på hur man kan höja dessa?  Hihi. Tack för en fin blogg.

Svar: Hey!!   ödmjuka, hjälpsamma, charmiga, roliga, trevliga och jordnära.  Svår fråga att svara på. Tycker det låter löjligt hur man är säger. Men sådana med egenskaperna som jag nämnde innan och sedan gillar jag killar som vet vad dom vill. MANLIGA med schysst stil!  Channing Tatum alla dagar i veckan. Behöver jag säga mer än, Magic Mike! mamma mia…

Jag stressade mycket för ett år sedan och känner att jag fått bättre kontroll på det nu. Det gäller att planera och göra upp en plan. Skaffa en almanacka och glöm inte bort att du inte är mer än människa och hinner inte göra allt eller ta på dig allt. Vi kan inte alltid vara super women även om vi oftast är det 😉 Det gäller att göra en sak i taget och beta av eftersom. Ta dig ut på en promenad och rensa tankarna när du får tid och unna dig någonting bra! en mysig middag eller en lugn och skön hemmakväll med någon du tycker om. Försök slappna av emellan åt och gör något som får dig att ”Tänka bort”.

Jag har lagom bra självförtroende och självkänsla. Är säker på mig själv och känner mig trygg. Det är dock inte något jag alltid har haft. Det gäller bara att hitta dit och så tror jag det är för alla. Det är nog väldigt få människor som föds med världens självkänsla och självförtroende och det tror jag bara är bra att man inte gör. Testa dig fram, du kommer hitta dig själv. Du är unik och underbar precis så som du är! det ska eller får du aldrig glömma. <3

Vad hände mellan dig och din fd kille? kommer ihåg när ni tog bilder tsm osv o sen så ba poooof, försvann han.. kram

Svar: Det hände väl egentligen ingenting speciellt mer än att vi kände att det var dags att göra slut. Det funkade inte 🙂

är du blyg? har du många kompisar?
tror du man kommer ha samma kompisar hela livet eller tror du man kommer träffa många nya? är du bra på engelska? funderar på att åka som aupair till usa.. men är osäker på min engelska..

Svar: jag är inte blyg, men var väldigt blyg som liten. Jag har många bekanta och sedan mina bästa kompisar och det trivs jag superbra med. Hellre få bra än flera halvbra. Vänner är viktigt.
Jag tror att man kommer träffa nya vänner genom hela livet. Hur kul och spännande känns inte det?
Jag är inte speciellt bra på engelska men heller inte dålig. Jag är nog ganska ”normal” bra. Det va inte favvoämnet i skolan om man säger så, men jag skulle gärna vilja bli grym på det.  Om du är osäker på din engelska kan jag ju garantera att du kommer bli HELSÄKER på den när du varit där som aupair. Kör hårt!!

Bor du själv i stockholm och dina föräldrar i dalarna? Hur kommer det sig? Kan det vara så att du flyttade när du började gymnasiet? om så är; hur kännsd det att bo själv? Jättefin blogg kram

Svar: bor med min storasyster. Jag flyttade i tvåan på gymnasiet därför att min syster flyttade och då tog jag tillfället i akt eftersom jag var ganska trött på lilla Falun och kände att stockholm lockade. Det känns bra att bo själv, åker och hälsar på mamsen och pappsen ofta ändå. KRAM!

Hej Molly! hur ofta tränar du? Kan du dela med dig av några övningar i bloggen som du gillar (från gymmet ex)? Har du haft nån kille? Är du oskuld? Kramis :*

Svar: har svarat på träningsfrågorna innan. Jag har haft kille ja och nej jag är inte oskuld. KRAM

Vad är det bästa du vet?

Svar: kärleksfulla, glada människor. Att resa och när någon säger ”jag älskar dig” och ”jag saknar dig”, Hur fint känns inte det? 🙂

har du och axel någon kontakt?

Svar: nix inte just nu!

Kommer du ifrån Stockholm eller hur kommer det sig att dina föräldrar bor i Dalarna och du i Stockholm?

Svar: Jag kommer från Dalarna och flyttade hit till stockholm för 2 år sedan. Mamma och pappa bor kvar 🙂

Har du någon finsk släkt/släktingar i finland? Tycker jag nångång läste ett inlägg om hu du bara ville ha finsk mjölk och undrar hur det kommer sig att du spenderat tid i finland

Svar: Jag är trekvartsfinsk. Så jag har släkt i Finland. När jag var liten gillade jag inte svensk mjölk men finsk mjölk älskade jag. Måste varit något speciellt med de finska kossorna? Fix-idé, haha.

Dejtar du/ har du någon pojkvän?    Hur fick du jobbet på JL Dam.avdelningen?

Svar: Har ingen pojkvän och träffar ingen boy just nu.. 🙂
Har en bekant som jobbar där, så på det spåret.

Har du varit kär någongång? Och varit i ett seriöst förhållande?

Svar: Jag var kär och det var ett seriöst förhållande. Men jag tror på att man kan ha väldigt olika kärlekar på olika nivåer och olika känslor 🙂

KLÄDER, SKÖNHET & ÖVRIGT  

Vad använder du för ansiktsprodukter och smink? kan du inte lägga upp en bild på det

Svar: Jag använder Clinques Mousse sminkbortaggning och Cliniderms ansiktskräm. Just nu använder jag Maybellines foundation, Isadoras puder och rouge.

favvoklädmärke?   Vad håller du på med just nu i livet? Ska du studera vidare nånstans? Ser du bloggen som din framtid? Berätta om framtidsplaner!  Nämn dina tre måste-läsa-varje-dag bloggar?  hurudan var du som elev i skolan?  Har du haft dina sk “värsta tonårsår” där du var rebellisk osv? Berätta!  Tre bästa tv serier?

Svar: Oj, vilken svår fråga. Jag har faktiskt inget riktigt favvoklädmärke, jag har en väldigt blandad klädsmak så jag älskar många märken. En mix utav alla! Men ett märke jag gillar lite extra tror jag är Ralph Lauren Denim and Supply, boots, virkat, hattar, skjortor, volanger.

Just nu jobbar jag med bloggen samt står i klädbutik på deltid. J.lindeberg! Jag vill jobba med bloggen på heltid och satsa järnet. Ni är ju det bästa jag vet och jag vill ge er så mycket mer! Så det vill jag göra. Att jobba med kläder, inspirera andra och hjälpa andra är ju det roligaste och bästa som finns, tycker jag. Jag vill ut och resa så mycket som möjligt i framtiden och samtidigt jobba med bligen! det är en dröm.

Jag har inga favorit bloggar faktiskt, är så himla dålig på att läsa bloggar. Men jag tokgillar ju Angelica Blick. Hon är så snygg!

Jag var ganska lugn som elev i skolan. Var inte den tjejen som blev utskickad från klassrummet eller fick sitta i krissamtal med rektorn. Utan ganska lugn. Fnissig och lite ofokuserad då och då! haha.

Ja, alla har väl haft sina ”skitungs år”. Även jag. Allt från när man skrev ”nu rymer jag hämifrån!!” när man var 5 år till att man gjorde häxblandningar i mammas och pappas barskåp när man var 14. Ã…kte på tok för många på EUmopparna in till stan och var på fest när man sagt att man var på myskväll hemma hos kompisen. Men sen satt man där grinandes dagen efter och fick sig en rejäl utskällning när man blev påkommen. Haha. Förlåt för de kära ma och pa! <3

Tre bästa tv serier. OC, Gossip girl och SATC!

Du verkar vara privilegierad på många sätt, det är bara min uppfattning utifrån din blogg, känner ju inte dig! Men undrar hur du lyckas ha en så bra balans mellan detta och att vara ödmjuk, det krävs ju att man lärt sig och uppskatta menar jag. Du verkar ta allt i livet med ett lugn, som är inspirerande, hur har du lärt dig det? Kram

Svar:  Det känns väldigt skönt att höra. Verkligen. Jag får tacka mina föräldrar för det. Att uppskatta och ta vara på det fina man har är viktigt! Kram till dig.

Hej! Kan inte du tipsa om några bra appar och i vilket program du redigerar dina bilder i?

Svar: Jag gillar Cymera.

Tack först och främst för all din inspiration du ger, din blogg är helt underbar!! Tänkte bara fråga vad du har för planer nu efter studenten? jag själv tog studenten nu också, men osäker på vad jag vill göra:)

Svar: Det är jag som ska tacka. Det värmer så att höra! <3
Nu efter studenten ska jag jobba på och blogga på som vanligt och sedan vill jag ut och resa igen. ÄLSKAR att resa! Det är svårt att veta vad man vill göra såhär direkt efter studenten och jag tror man inte ska stressa upp sig för mycket. Allt kommer lägga sig på sin rätta plats efter ett tag. Njut av att du är ung och att du slutat skolan och gör det du känner för! Allt kommer med tiden.

– Om du inte vet vad du ska ha på dig, vad tar du då?  – Om man inte är så insatt i det här med mode, hur ska man tänka när man kombonerar en outfit?  – Vad tänker du satsa på i höst?

Svar: Om jag inte vet vad jag ska ha på mig så brukar jag köra på ett par snygga stövlar, ta på mig ett par brillor, locka håret och köra på en enkel outfit som alltid funkar! svart, vitt, grått.

Jag skulle inte vilja påstå att jag följer det senaste modet sådär slaviskt. Utan jag tar på mig vad JAG tycker är snyggt och känner mig bekväm i. Min stil helt enkelt. Men man bör nog tänka på att det inte ska bli för rörigt och mixat. En liten röd tråd bör nog outfiten ha! jag brukar t.ex. inte mixa mer än 3 färger i mina outfits, det kan ge en väldigt rörig känsla.

Jag tänker satsa på snygga råa stövlar, oversize koftor, kappor och bomberjacka.

Hej Molly!
1. Hur fixar du ditt hår? Använder du saltvattenspray eller något sådant? Hur får du så mycket volym och hur blir det vågigt? Älskar verkligen ditt hår.
Älskar din blogg. Puss

Svar: Hej fina du! Jag fixar inte mitt hår mer än att borsta ut det oftast. Ibland lockar jag det lite och då fyller jag i mina egna lockar. Mitt hår har ganska mycket volym och är självlockigt.

Älskar ditt hår!! Är det naturligt eller använder du någon sorts locktång? Och vad använder du för hårprodukter?
För övrigt har du en underbar blogg!!

Svar: Läs frågan ovan så får du svar!! 🙂

Hey Molly, I really like your blog. I would like to know if it’s possible to write in english?

Answer: Hey you! Thank you so much. I have google translate on my site. To the right!

Hej Molly, din blogg är grym!
Jag undrar vad dina planer för framtiden är, nu när du har tagit studenten och bor du i Stockholm eller i dalarna ?

Svar: Jag ska blogga på och jobba sedan vill jag ut och resa igen. Jag bor i Stockholm men mamma och pappa bor kvar i Dalarna 🙂

Vem är det som tar alla bilder på dig?

Svar: Mamma och syster!

Du har ju gått på frisörprogrammet, hur var det? jag är en normal blond tjej (mitt i mellan brunt och blond) tkr du jag skulle passa i brunt hår då??  Hur är ditt liv jämfört när du gick i första ring och nu när du tog studenten?

Svar: Det var kul, men inget jag vill pyssla med i framtiden. Men det är en kul och bra erfarenhet! Det är ju väldigt knivigt för mig att säga när jag inte ser dig framför mig. Beror mycket på hudfärg, pigment osv. Men en som är blond brukar oftast passa bra i brunt hår. Det kan vara annat tvärtom.

Mitt liv är detsamma på ett vis. Men mycket har även förändrats med tanke på att jag flyttade till Stockholm i tvåan på gymnasiet. Fortsatte skolan här, bligen har växt och jag har träffat mycket nya underbara människor! så ja, mitt liv har förändrats.

Vart jobbar du?

Svar: J.Lindeberg Dam och med min blogg

Vad använder du för kamera och objektiv?

Svar: Jag använder Nikon D5200 och ett 55-300 Objektiv

Hur känner du med din tatuering? Är du fortfarande nöjd att du gjorde den? Vill du göra fler? kram!

Svar: den är inget jag ångrar. Jag gillar den fortfarande och älskar att jag kan visa den när jag vill och dölja den när jag vill. Ett perfekt ställe att ha den på 🙂 Jag skulle vilja göra någon mer men kommer inte göra det. Nu får det räcka tror jag 🙂 hehe!

Hej Molly! Blev väldigt inspirerad av din USA-resa, du gjorde tsm med EF och har även själv kollat på liknande. Problemet är att det är då dyrt och resorna jag har kollat på ligger runt 30 000kr. Så jag undrar lite kring vad din resa kostade och hur du hade råd, samt om du har några bra tips på några billigare, prisvärda studieresor
Kram!!

Svar: Jag kommer ha en online-chat där ni får ställa frågor angående USA resan så det vore toppen om du tog tillfället i akt och frågade alla dina frågor agn USA och EF då 🙂 Hör av mig med datum osv!

först och främst, tack för en fantastiskt inspirerande blogg!
jag undrar hur du tänker med framtiden, hösten och ja ska du plugga, arbeta, resa eller vad är dina planer?

Svar: Tack själv snälla! kul att du gillar den.  Jag tänker jobba och blogga. Satsa på bloggen. Sedan vill jag ut och resa igen! hihi

hej molly!   jag undrar var du köpte din studentklänning (så fiin) och var du beställde din studentmössa

Svar: Det är ingen klänning (luring) utan ett linne och en kjol. Kjolen köpte jag på Gina Tricot och linnet på Zara! Jag beställde min från CL zeifert eller vad det heter..

Hej Molly!  Jag är intresserad av ett par plagg som du äger. Har du tänkt ha bloppis snart eller? Isåfall när?  Kram på dig! Världens bästa bloggare är du, helt klart.

Svar: Hejsan världens bästa läsare!  Jag ska ha Bloppis snart. Bara jag får tid att fixa ihop den! Det kommer. Stay tuned!  STOR KRAM till diig.

Hade du tänkt att jobba i butik hela livet eller bara för nu?
Vill du/ska du resa något inom det närmsta året?
Vad jag du för linje på gymnasiet? Om det var en studieförberedande linje, när hade du tänkt att börja plugga på universitetet?
Din blogg är bäst!!

Svar: Nej, ingen boyfriend har jag. Jag hade inte tänkt att jobba i butik hela mitt liv, men älskar att jobba med kläder. Jag vill jätte gärna resa inom det närmsta året. Helst till Mexico. Vi får se vad som händer och sker, men någonstans hoppas jag att jag åker iallafall!
Jag gick frisörprogrammet och har inga planer på att plugga på universitetet som det känns nu.
Ã…h TACK <3

Har du någon kontakt med axel?

Svar: nej inte nu 🙂

Din blogg är en enda stor inspirationsbomb och jag älskar den! Kan du ge några kluriga tips på hur du brukar tänka när du tar dina bilder? vad du använder för kamera/objektiv/redigeringsprogram? Kram

Svar: Gud va kul att höra! älskar att kunna inspirera. Jag brukar inte tänka på något speciellt mer än att bilden bör ha det lilla extra, antingen miljö eller något annat. Jag använder pic monkey eller photoscape 🙂 Kram!

Vad vill du bli när du blir “stor”? Om du skulle plugga vidare, vad skulle du då vilja plugga? Vad har du för framtidsplaner – på kort håll och på sikt?

Svar: Jag vill utvecklas så mycket jag bara kan. Älskar ju kläder och design. likväl som jag tycker det är sjukt spännande med juridik och träning. Men något jag alltid har älskar är ju kläder och bloggandet. Så det skulle jag vilja utveckla. En dröm!

Bästa resmålet?
Gillar verkligen din blogg

Svar: Miami, Las vegas, santa barbara och Hawaii.

Hur fixar du ditt hår? Låter du det självtorka efter dusch eller använder du några produkter för att få det så fint och naturligt som det ser ut?

Svar: Självtorka eller föna, lockar det eller låter det vara. Använder inga produkter över huvudtaget!

Vad för musik tycker du om att lyssna på? Har du några speciella mål inför framtiden?

Svar: jag gillar väldigt blandad musik, allt från house, techno, RNB till lugna favoriter. Mina mål är att utvecklas så mycket jag bara kan och ha erfarenhet av bra och viktiga saker 🙂

Hej finaste Molly! Jag undrar hur du bor? Alltså som jag har förstått det så har du flyttat hemifrån, men bor du själv? Med kompis? Bor du i innerstan eller i någon förort? Skulle va lite kul att veta, då jag själv snart flyttar ut! KRAM och tack för en grym blogg!

Svar: Hej Finaste du! Jag har flyttat hemifrån och bor tillsammans med min storasyster Sandra. Vi bor tillsammans i en lägenhet i innerstan. Superhärligt!
Lycka till med flytten!! KRAM

ha en bloppis! så man kan få träffa dig samtidigt som man kan köpa jättefina kläder

Svar: Du menar en ”komma hem till mig”-Bloppis? Vem vet, kanske det. Eller en onlinebloppis! vi får se 🙂

Jag ÄLSKAR dina bilder så jag undrar vilken kamera och vilket objektiv använder du? När du tar dina outfitbilder, tar du dom själv eller är det någon som hjälper dig med det?

Svar: Va kul!! Nikon D5200 och 55-300 objekt. Mamma eller sandar hjälper mig 🙂

Vill börja med att säga att din blogg är jättebra och du är supervacker! undrar hur du tar hand om ditt hår? det är så underbart fint. Och pluggar du något? Eller vad gör du i stockholm?

Svar: Tack ska du ha!! va go du är. Jag tar inte hand om det alls faktiskt, haha. Tvättar det, ibland fönar eller lockar, annars låter jag det bara vara. Jag pluggar ingenting, gick nyss ut frisörgymnasiet och bor nu i stockholm och bloggar samtidigt som jag jobbar deltid på J.Lindeberg Dam.

Är din hårfärg din naturliga hårfärg eller är det blekt?  Kan du förklara lite om din skolgång, började du gymnasiet i stockholm från början eller bytte du från ett i dalarna?  bästa skönhetstipsen?  kram, tack för en bra blogg!

Svar: Ja det är min naturliga hårfärg, några slingor här och där. Alltså blekt.
Jag bytte från Falun till Stockholm. Började tvåan här i sthlm. Passade på att flytta när syrran gjorde det eftersom jag gärna ville flytta hit! Ett jättebra beslut 🙂
Drick mycket vatten (det gamla vanliga), umgås med människor som får dig att må bra och le <3

har en hel del frågor faktiskt hehe….
för det första vilka är dina favoritmärken? eller hemsidor.. en speciell sorts stil du har ibland bara älskar jag.. fina sjalar, volang tröjor…ljusa plagg, odd molly stil typ.. köper du mycket odd molly?
sen så skulle jag också vilja veta vad du tänkt göra nu i höst o i framtiden… jag går mitt sista år, och jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra.. jag vet att jag vill bli advokat hihi.. men är inte säker på att jag kommer in på de programmet på högskolan.. men visst ska jag försöka..:) jag har panik faktiskt.. liksom vad händer annans… läsa upp betyg? åka utomlands? hur känner du nu när du är i just de stadiet jag känner panik för? …
puss & kram fina du

Svar: Jag har svarat på de flesta frågorna innan 🙂 Men jag har inget favvomärke men jag gillar odd molly som du säger. Personligen har jag inga planer på att läsa upp mina betyg just nu utan vill bara jobba, njuta av att ha gått ut skolan och resa. Känn ingen panik, alla pusselbitar kommer att falla på sin plats. Jag lovar. Gör det du känner för just nu och stressa inte över framtiden. Njut av att du är ung, du kommer att komma på vad du vill göra och INGENTING är omöjligt. Allt går bara man bestämmer sig för det. Ellerhur? – JA <3  Lycka till söta!

Hej Molly! Hur och var redigerar du dina bilder? De blir alltid så fina!

Svar: picmonkey eller photoscape 🙂 Tack!

Vad använder du för smink? Märke, färg osv ?

Svar: en blandning av MaxFactor, Isadora, Lancomé.

Kan du inte berätta lite om EF resan?!
Vad de kostade, hur ni bodde, hur de var i skolan. Vad pluggade ni för ämnen i skolan?

Svar: det kommer bli en onlinechat där ni får ställe era frågor om EF resan. Uppdaterar er med tid och datum 🙂

hej! jag är en tjej som tog studenten nu i sommras och känner mig allmänt förvirrad! vad har du för planer för framtiden och har du några spännande tips till mig?
din blogg är verkligen beroende framkallaande <3

Svar: har svarat på den frågan i frågorna ovan. Kika där! <3

Hur bodde du när du var på språkkurs med EF? (Asså studentrum, campus, värdfamilj etc)  Stämmer det att man får en iPad om man reser med EF????

Svar:  svarar på EF frågorna i Online chat sen.

Vill börja med & säga att jag följt dig länge, du är såå himla vacker och en stor inspiration!  Vad är du mest & minst nöjd med utseendemässigt?  Kan du inte videoblogga lite?  Kram

Svar: Gud va roligt! TACK tack tack.
Tycker det är svårt med sådana där frågor. Jag är inte onöjd med någonting, det är såhär jag ser ut, mår ju inte bättre av att leta fel. Jag är nöjd med mig själv 🙂

Vilka är dina favorit klädaffärer på nätet?:)

Svar: hmm.. Handlar sällan på nätet faktiskt. Har gjort det någon enstaka gång bara. Gillar att kunna prova grejerna innan så jag föredrar shopping på stan eller i köpcentrum.

Hej Molly:) kan inte du ge lite hårtips? hur har du fått så långt och fint hår?

Svar: Ät bra mat och få i dig rejält med vitaminer som finns i frukt och grönt.

Hej Molly! Älskar din blogg. Jag undrar om det är svårt att bli “känd” bloggare? Hur ska man gå tillväga? Undrar också om du tjänar något på bloggen och isåfall ungefär hur mycket! Puss

Svar: Tack, va kul att du gillar den. Om jag kunde tala om det hade jag gjort det… Men det finns inget som säger att om du gör SÃ…HÄR så kommer det gå bra. Men stick ut från mängden, skriv bra texter, ta fina bilder, inspirera.. vad vet jag. Kör DITT race helt enkelt! det gör jag 🙂 Jag tjänar något på bloggen men vad tänker jag inte gå in på, ointressant. KRAM!

Hi! I was wondering if you’re using some sort of self tanning product? Or do you just have a natural glow in your skin? Either way you look amazing! And I really like your blog

Svar: Hey! No, I actually don’t. it’s my natural glow 🙂 THANK YOU sweetie.

Hej! Tack för en super blogg!  Så min första fråga är hur gör du ditt hår så fint? Lockigt och lite vågigt, är de naturligt? Och hur blir det sådan vacker volym?  Sen undrar jag också hur du ser på alkohol? Gör du så ibland att du avstår från alkoholen och bara har kul ändå när ni går ut? Hur pass “farlig” tror du alkoholen är? Förstår att du inte är någon expert men ändå intressant att höra din åsikt.Kramar

Svar: Tack själv!! Första frågan har jag svarat på tidigare.
Det beror ju på vad du menar med ”farligt”? alkohol är väl inte hälsosamt precis. Jag dricker mig inte redlös utan dricker för att det är trevligt och gott. Så länge man har kontroll så ser jag inte alkoholen som något farligt eller något negativt.

Hej, först och främst, du är fantastisk och jag älskar din blogg!
jag undrar och har undrat jätte länge hur det kommer sig att du flyttade hemifrån och varför du flyttade till stockholm, och hur bor du? Har du egen lägenhet eller delar du med någon?  Hur får du motivationen att äta så ofta,jag har jätte mycket problem med min mage och att äta oftare är vad jag måste göra men jag tycker att det är så svårt att hinna med..  Kram!

Svar: Hejsan och tack! Va fin du är!
Jag har svarat på båda dina frågor tidigare, så kika där.

Hej! Älskar din blogg, sån inspiration och motivation!  Vad använder du för produkter till ansiktet? Sån fin hy!  Vad får du göra på ditt jobb du har? Typ som uppgifter

Svar: Inga speciella faktiskt. Ansiktskräm från Cliniderm och ansiktborttagningssmousse från Clinique 🙂
Vara trevlig och hjälpsam mot kunderna. Vika kläder, vara smakråd, hjälpa till med storlekar etc.

Kan inte du berätta lite om Santa Barbara? Din blogg är supesnygg, puss!

Svar: Ett litet paradis. Fina uteserveringar, mysiga gator, fina stränder, trevliga människor, skönt strandhäng, träning vid playan, surfingvågor och snygga människor!

Hej finaste Molly!  Vad inspereras du utav?  Vilka bloggar följer du?  Favorit märke & affär?  Favorit maträtt & godis?  Vad har du för drömmar?  Favorit stad & land?
Hihi, lite random frågor men kul att veta:) Puss!!

Svar: Jag inspireras av miljöer, andra människor, olika klimat och tidningar.
Jag följer faktiskt ingen sådär varje dag. Men kikar in på vänners bloggar och även Angelica B!
RL denim & supply, Mathilde är två affärer jag gillar extra mycket.
Om den frågan hade kommit när jag var 7 år hade jag sagt korvstroganoff med ris!!! men nu skulle jag säga, kycklingrätter, pastarätter och kötträtter. Godis = CHOKLAD och allt annat!
Ã…ka iväg och resa med någon riktigt bra vän eller någon jag tycker om, känna på det ett tag. Utveckla mina blogg. Leva lyckligt i alla mina dagar med familj, nära och kära <3
Favorit stad får jag säga mysiga stockholm, där känner man sig alltid som hemma. Favorit land Sverige och USA (för att alla är så öppna och trevliga i staterna och för att det är så fint)!

Skulle inte du kunna lägga upp ett inlägg där du gör en riktig presentation och skriver ner massa saker om dig själv? Allt ifrån familj till studier, jobb, kärlek, intressen, framför allt hur du tränar och äter och din syn på träning och kost.

Svar: En presentation av mig själv, absolut. Hur jag ser på kost och träning har jag skrivit många gånger och du hittar dom presentationerna under kategorin ”health & fitness”.
Hej Molly!  Vilka är dina favorit affärer i Stockholm?  Hur gammal var du när du flyttade till Stockholm och varför flyttade du till Stockholm?  Är du religös?

Svar: Mathilde, Zara, h&m, Beyond Retro och RL denim & supply
Jag var 17 tror jag(?) skulle börja tvåan på gymnasiet. Jag flyttade därför att jag hade velat flyttat till sthlm länge pga bloggen och av andra anledningar så som att jag ville till en större stad. Tog tillfället i akt och flyttade med syrran när hon bestämde sig för att flytta ner 🙂
Jag är inte religiös.

Vart kommer din bomber jacka ifrån? den är verkligen jätte fin!

Svar: Det är faktiskt min pappas bomberjacka som jag lånade, haha. Lite stor, men ändå. Den kommer från PUB 🙂

Hej!,jag undrar hur ofta du tvättar håret(eftersom du tränar osv)? Och vilka produkter använder du?

Svar: 2-3 gånger i veckan beroende på hur mycket och vad jag tränat. Jag använder bara vanligt schampoo och balsam från Ica, tro det eller ej men jag har gått frisörutbildningen.. Haha.

Var hittar jag skor som liknar dina svarta ”slip in’s”?

Svar: hmm, bra fråga. Inte sett några liknande just nu. Men jag älskar dem och de kommer ju från Weekday. Såå sköna!

Vilken är ditt favorit plagg i din garderob?

Svar: Mina bruna och svarta skinstövlar och alla mina högsta klackskor om jag får välja skor? <3

Рvill du plugga senare ? isafall har du nagon id̩ pa vad ?
– hur gick det med frisörprogrammet? är du klar med det?
– skulle du inte vilja göra ett videoinlägg i bloggen sa vi kan fahöra dig prata lite, jag är sa nyfiken! jag kollar in din blogg nästan varje dag, för att den är sa bra, men har aldrig hört dig prata !

tack o hej! jättefin blogg ! /caroline

Svar: Vet ej faktiskt. Inte som det känns just nu!
Det gick bra, men insåg att det inte var något jag ville pyssla med dagligen utan ser det som en bra och rolig erfarenhet 🙂
Haha, jag skulle nog aldrig kunna ta mig själv riktigt seriöst med en videoblogg och det känns inte riktigt som ”min grej”, tyvärr. Men gjorde faktiskt ett för kanske 1,5 år sedan. Det kanske finns kvar?

Har du nåt tips på snygg svart skinnjacka?

Svar: hmm, har faktiskt inte sett någon sådär svinsnygg skinnjacka på länge. Men Marie S jackor för Jofama tror jag är rätt snygga?

hej. skulle vara kul om du kunde visa runt er i eran lägenhet och även hur ditt rum ser ut eller delar du och din syster rum, även att du visar upp hur din garderob ser ut. skulle vara roligt att få se hur du bor

Svar: Det finns några bilder från lägenheten under kategorin ”My Home” om du scrollar ner lite. Garderoben vill du inte kolla in i just nu. K-a-o-s!! Me don’t like. Höststädning på gång!

har du några tips på hur man sparar pengar? Fått tips som “ha en tävling mot dig själv” men det funkar verkligen inte. Så om du har några tips så får du gärna dela med dig!

Svar: sätt dig ner och gör upp en budget. Bestäm dig för en liten summa du kan lägga undan varje månad och räkna ihop hur mycket det skulle bli per/år. Då blir man ganska motiverad till att spara. Tänk även på vad du skulle vilja göra för pengarna!

Hur var du när du var liten?  Tittar du på några TV-serier?  Läser du några bloggar?  Favorit-film?

Svar: Jag var liten och blyg, haha.
Jag tittade på OC och Gossip Girl. Dom ÄLSKADE JAG. Tänkte börja följa någon nu till hösten också. Älskar ju serier! Tips på någon bra??
Jag läser inga speciella bloggar faktiskt. Gillar som sagt Angelica B. Ge mig lite tips på bra bloggare?
Jag har många filmer jag gillar. Men Felon har länge varit en favorit!

Vilka tycker du är snyggaste höst-/vinter skorna och höst-/vinter jackorna (förutom pälsjacka)? Några tips?:)

Svar: Ett par grova kängor/boots eller ett par skinnstövlar. Gillar rejäla pucks, så kolt! Jackor – Bomberjacka eller någon snygg kappa.

0

15 Comments

 1. Bra frÃ¥gor och svar! 😀 PÃ¥ söndag flyttar jag till New York, följ gärna med via min blogg kram! 🙂

  0
 2. Kul att vi är lika lÃ¥nga och väger lika mkt!! 😀

  0
 3. Hur kan du vara så brun hela tiden?

  0
 4. din kropp är verkligen to die for, men ditt bmi står för undervikt :S

  0
  • Tack söta! Men det är sÃ¥här jag är byggd och jag tror man inte ska som sagt tänka sÃ¥ mycket pÃ¥ att ”sÃ¥här är det och sÃ¥här ska det va”. Det känns väldigt gammalmodigt. Jag tycker inte man ska gÃ¥ efter BMI värdena dÃ¥ det beror HELT pÃ¥ frÃ¥n person till person. Alla är vi ju olika 🙂

   0
 5. oh vad mycket man fick veta om dig! hahah jättekul att läsa! 😀

  0
 6. Vart kan man köpa en UCLA dress? 🙂

  0
  • köpte min pÃ¥ bikbok för mÃ¥nga Ã¥r sedan 🙂

   0
 7. Shit va gött att du är sÃ¥pass kort, trodde jag inte (är ocksÃ¥ en sÃ¥ndära ”halvdvärg under 1,60” 😉
  Lite komiskt dock att du skrivit bÃ¥de 1,58 och 1,57 pÃ¥ hur lÃ¥ng du är..? 😉

  0
 8. Du mÃ¥ste se One tree hill!! Bästa serien jag sett!! Och jag har sett OC och Gossip girl ocksÃ¥ 😉

  0
 9. Ã…h verkligen jättekul att du tog dig tid att svara alla! Jätteroligt att läsa och du verkar att vara en superfin person! 😀

  0
 10. Godmorgon =) Älskar din dress, så himla mysig och snygg.
  Vart är den ifrån? Ha en toppen dag, kramen

  0
 11. Hej Molly! Vad kul detta var att läsa!
  NÃ¥gra frÃ¥gade om bloppis och det skulle vara sÃ¥ himla himla kul! Dock tycker jag det är sÃ¥ trÃ¥kigt att alla bloggare ska ha det i Stockholm, eftersom jag inte bor där… SÃ¥ kan inte du gÃ¥ mot strömmen och ha en onlinebloppis? Skulle bli jätteglad!
  Kram på dig!

  0
 12. Kunde inte se svaret på min fråga:(
  (Vad är det för ras på din/din familjs katt?) Den är så söt att jag döör, snälla svara!

  0

Comments are closed for this article!