BEADS +

Igårkväll efter jobbet åkte jag iväg på kräftskiva en sväng, spontant och mycket trevligt!! Men eftersom jag inte riktigt är frisk så åkte jag även hem i skaplig tid, jag har ju jobbet att tänka på idag också! Men nog hjälpte snapsen mot halsontet allt. Jag som trodde det var en myt! kanske man borde köpa hem en flaska och ha på hyllan för att sedan plocka fram när man får ont. Haha det är ju perfekt!

Käkade iallafall en rejäl pannkaksfrukost nyss så nu är jag nog förhoppningsvis laddad inför lite jobb. Yahoo!

Vad ska ni göra idag mina kära? bara njuta av söndagen kanske?

Jag har iallafall en mysig söndagskväll att se fram emot! <3

0

8 Comments

 1. Vackrast är du, Molly!

  0
 2. snygg!

  0
 3. men alltså Molly, du är ju så galet vacker?!

  0
 4. Du är otroligt fin:)

  0
 5. så jäkla vacker!

  0
 6. Du är så vansinnigt likt Helena Christensen som ung!

  0
 7. Hej!
  jag har följt dig och ditt liv under en väldigt lång tid. dina bilder berör mig verkligen och jag är beredd på att döda för att få träffa dig! om jag bara skulle kunnat få din gatuadress så kan vi träffas och ta en fika på hb! ser fram emot ett efterlängtat svar!
  /din joel

  0

Comments are closed for this article!