HAPPY BDAY MOM – MY OWN HAPPY PILL +

Eftersom min vackra mamma fyller år idag så tyckte jag det passade extra bra att visa upp denna burk som jag fick igår. Hon är som mitt lilla lyckopiller så det kunde väl inte passat bättre.

Ringde henne nyss och skulle säga grattis och då stod hon och bakade en jordgubbstårta. Kunde man väl ge sig sjutton på! Är inte ett dugg sugen på att ta tåget upp till Dalarna och sätta tänderna i den.

Grattis till dig, min  ängel! Hoppas du får världens bästa dag, för det är du mer än värd. Imorgon ska vi fira dig när du kommer hit!

Jag älskar dig till månen och tillbaka  <3

0

4 Comments

 1. ååh vad fin, grattis till henne 🙂

  0
 2. så bra blogg:D

  0
 3. Vilken gullig present, ser såå gott ut haha 🙂

  0
 4. Simply want to say your article is as surprising. The clarity on your submit is simply excellent and i can assume you’re an expert in this subject. Well along with your permission let me to clutch your feed to stay up to date with drawing close post. Thanks 1,000,000 and please keep up the gratifying work.

  0

Comments are closed for this article!