GOOD MORNING +

En god frukost jag käkade idag /

Inget står väl upp mot nypressad apelsinjuice och lite annat smått och gott..  

Hej mina darlings!

Idag är det måndag och jag har några viktiga och roliga saker att ta itu med idag. Började iallafall dagen och den nya veckan med ett morgonpass på gymmet, bästa starten, följt av en god frukost. Nu är det dags att få saker och ting gjorda och sedan till kvällen blir det ett hårt benpass, lika bra att förbereda morgondagen redan nu. Inga prylar, kläder eller annat dylikt på golvet, för då kommer det uppstå smärtsamma problem. Aj Aj, hihi!

En till sak.. Tänkte visa upp en mer närbild på mina nya rallyskor senare idag som jag hade i en outfitbild från helgen. Dom är crazy!

0

3 Comments

  1. Underbara frukostbilder 🙂

    0
  2. Mums! Älskar frukost 🙂

    0

Comments are closed for this article!