VIDEO FROM LAS VEGAS & VENICE BEACH +

På bild nr 1 har ni mig och en trevlig amerikanare ”låtsas se kära ut” var temat för bilden, haha / Bild nr 2 Frihetsgudinnan / Bild nr 3. Hanna och lite middag / Bild nr 4. Jag och en läskig halvnaken drake.

Sådärja. Då var vi äntligen framme i otroligt vackra Santa Barbara. Nu förstår jag varför alla har ”åh-at” när vi sagt att vi ska hit. Det är verkligen så himla fint och jag har bara åkt igenom det med bil än sålänge!

Imorgon är det första dagen på EF skolan här, ska bli spännande och se hur denna ser ut. Nu har vi ju trots allt varit runt på några stycken.

Värdfamiljen här är såå snäll och omtänksam. Jag ska visa er sen vad vi fick för gulligt välkomnande!

Annars så anlände vi iallafall för ett par timmar sedan så när vi kom fram käkade vi en god middag i form av pesto-pasta ute på altanen tillsammans med värdfamiljen. Så mysigt och dom bor väldigt fint!

 

0

Comments are closed for this article!