SWEET +

Jag och C hittade världens sötaste butik när vi var ute på en liten höstpromenix /

Idag är det egentligen den årliga julgransvisningen och pressfrukosten. Så jädrans besviken att jag inte kan gå. Har fått kund på salongen och måste dit. Men annars skulle det vara 3dje året i rad jag går på det. Himla mysig miljö och man får liksom sådan julkänsla. Men men.. Man kan inte vara med på allt, mina vänner! nu ska jag käka frukost med cornelia och sedan bär det iväg.

Hörni.. Imorgon är det fredag! va skönt det ska bli, Har ni några planer för helgen?  

Mina planer för helgen: fredag – dansa och dricka drinkar med tjejerna, Lördag – bak-dag med syrran (lussebullar & pepparkakor) åååh!

0

1 Comment

  1. Aw, this was a really nice post. In idea I would like to put in writing like this additionally taking time and actual effort to make a very good article but what can I say I procrastinate alot and by no means seem to get something done….

    0

Comments are closed for this article!