DINNER +

Bilder från i lördags / Mamma och pappa

Godmorgon vinterlandet!

Idag vaknade jag inte till blå himmel och strålande sol. Idag vaknade jag till vit himmel, vit gräsmatta, vita träd och snö så långt ögat kan nå. Allting är vitt. Snön har kommit och nu är det snart November. Vilken vinterkänsla jag fick helt plötsligt. Igår var det höst, idag är det vinter. Cool start på en ny vecka!

Firar in första höstlovsdagen med ett tandläkarbesök, jiho.. hi hi

 

0

3 Comments

  1. I like it very much.Your blog is great.The content were very attention-grabbing. I maintain really learned another things by your blog situate.

    0
  2. I am satisfied with your blog. All the points are very clearly defined. I really love all the great stuff you provide. The post is written in very a good manner and it entails many useful information for me. Thank you.

    0

Comments are closed for this article!