GO YOU +

Vattenflaska – Victoria’s Secret / Mysdress – Twilfit

Godmorgon pussgurkor!

Jag tänkte bara önska er en toppen bra start på en helt ny vecka och även påminna er om att det är idag man ”tar nya tag”. Det är idag man sätter upp nya mål och samlar  nya krafter. Jag ska sätta klorna i lite vikter på gymmet nu. Det tycker jag är den bästa starten på veckan. Och jag ska fasen nå mina mål. Måndagar är ganska bra ändå! bara man ser det positiva i dem. Vi har en helt nya vecka framför oss. Nya förutsättningar och nya händelser. Gör den här veckan till något grymt och speciellt!

Krama om dom du tycker om och som är värda dig. Låt ingen trycka ner eller ta din energi!

Ni är mina favoriter och idag är en bra dag

0

5 Comments

 1. Kan inte du ha lite tips om hur man kan gå ner ui vikt? och vad som är bra och äta 🙂

  0
  • Ät hälsosamt, rör på dig och unna dig godsaker ibland 🙂

   0
 2. Vilken mysig dress och så härlig färg!!

  Trevlig kväll 🙂

  0
 3. Finaste du! Älskar din mysdress! 🙂

  0

Comments are closed for this article!