HELLO ROOSTER +

Hörni.. Jag besökte en tupp häromdagen. Inte varje dag man gör det liksom. En väldigt fräsch sådan var det också! Trodde det bara fans lortiga tuppar och höns. Men nej, där hade jag väldigt fel. Super vacker var han ju! och kaxig. Däremot var inte jag riktigt lika kaxig där inne i hönsgården. Mamma stod och ropade att jag skulle gå närmre, själv stod hon utanför och trampade.

Hoppas verkligen ni antecknade det där nu kära ni! hehe. Ville iallafall mest önska er en fantastiskt bra start på en ny vecka och påminna er om att ni är helt underbara. Låt inget/ingen få er att må dåligt & umgås bara med dem som får er att le och må bra. Have a nice monday and don’t forget to smile today! I love you

0

5 Comments

 1. det är inte ofta jag kommenterar bloggar, men måste bara säga TACK till dig för din blogg! så inspirerande med träning och all energi du har och det märks verkligen att du bryr dig om oss som läser. hoppas det tar lång tid innan du slutar blogga för du är otroligt bra på det du gör!

  0
 2. I love your blog! You are a big inspiration for so many! Keep on what you are doing!

  0
 3. Jätte fin blogg tycker jag! Brukar inte kommentera bloggar utan läser bara o tittar på bilder. Men det är en grej som jag har tänkt på länge. Du har världens finaste hår, långt, tjockt o fin färg. Men jag undrar över en grej; hur kommer det sig att du inte använder oljor eller silikondroppar ii håret? Det hade fått ner det frissiga rejält. Eller använder du det men det fungerar inte? Bara något jag undrar över jag tycker fortfarande ditt hår är helt underbart! Mitt eget hår är av samma typ och blir frissigt och jag använder olja o silikondroppar från afro märken, dom är bäst enligt mig o håret blir inte fett 🙂

  0
 4. Hej! Jag undrar vart du har köpt skjortan som du har på bilden? 🙂

  0

Comments are closed for this article!