CAMERA +

Torsdag idag, regnigt och grått men pigg och glad. Igårkväll efter gympasset var jag med lite trevligt folk och kollade på trav (inget större fan av hästar, livrädd för dem hehe) men nog var det rätt spännande att kolla Live måste jag få säga. Vi käkade gott  till och hade det allmänt trevligt. Bra kväll!

Nu ska jag käka frukost, piffa till mig lite och sedan in mot stan för att ta en kaffe med en fin kompis! vi hörs mer sen kära ni

0

6 Comments

 1. åh så fin du är!
  Vart kommer armbandet(det stora du har på överarmen) ifrån?
  Super tacksam för svar 🙂

  KRAM

  0
 2. vad fint skärp, vart kommer det ifrån? 🙂

  0
 3. du är så fin! 😀
  vad är det för kamera/objektiv du har? kram!

  0
 4. Herregud vilket snyggt skärp, vad är det för skärp och vart kommer det ifrån?:) Kram fina Molly!

  0
  • det ’är min mammas från MQ 🙂

   0
 5. Vart kommer armbandet ifrån som du har på överarmen? 🙂

  0

Comments are closed for this article!