TIME FOR BREAKFAST +

Tog en skön sovmorgon idag. Solen skiner och just nu sitter jag och käkar frukost (frukt – frukost= Se bilderna ovan = Mmmh) och ska snart gå ut på en morgonpromenad. Därefter ska jag iväg och fixa naglarna hos Hannah! undra vad man ska hitta på för snyggt idag då… Tänkte våga mig på något lite mer galnare denna gång.. hoho. Bilder kommer sen!

 

0

10 Comments

 1. Fan vad sugen jag blev på melon nu då. Och himmel, du är ju så duktig på att fota! Använder du något filter för att få bilderna att se lite ”brusiga” ut eller hur gör du? 🙂

  0
 2. åh vad gott!!

  0
 3. Åh vad gott det ser ut! Men blir du verkligen mätt på lite frukt till frukost 😮

  0
 4. Vad gott det ser ut!

  0
 5. Jag åt det där innan jag skulle ut och promenera. Käkade en riktig frukost eferåt, såklart 🙂

  0
 6. Älskar din blogg!!

  0
 7. Jaha då förstår jag 😉 smart av dig 🙂

  0
 8. mysiga bilder!

  0

Comments are closed for this article!