WHITE & BLUE +

T-shirt – H&M / Jacka – Bikbok / Skor – Zoe / Shorts – H&M

Gårkvällen spenderade jag med Mimmi och Olivia. Det blev lite vin hos mig först och sedan åkte vi vidare för att möta upp några  vänner. Kom hem runt halv fem imorse, så idag blev det en liite för lång sovmorgon kan jag känna nu i efterhand.

0

19 Comments

 1. Hej Molly! Har fått för mig att du gick på pole dancing när du bodde i Falun, har jag rätt? Vart gjorde du det? Finns det någon hemsida man kan kika på eller så? Tacksam för svar, och ber om ursäkt om jag fått det här helt om bakfoten! 😉

  0
 2. men åh så fint!!

  0
 3. You look fantastic! 😀

  Love AnneDortheAndersen.dk

  0
 4. Alltid så himla fin! 🙂

  0
 5. Hej Molly, jag tycker mycket om din blogg men är lite förundrad över hur du kan ha nya kläder hela tiden samt ex fixa naglarna väldigt ock så.. Hur kan du ha råd med allt? Har du något jobb/sommarjobb? Eller tjänar du tillräckligt på bloggen? Annars antar jag att du får en stor månadspeng av päronen..? Vissa har det bra;)

  0
 6. Älskar din blogg och även din klädstil! 🙂

  0
 7. Du kan ju dra på dig en säck och ändå vara fin!

  0
 8. åh vilka fina kläder, du är en ängel på att matcha. Du är min stora modeförebild 🙂
  kram.

  0
 9. Snygga kläder! Vackraste Molly!

  0
 10. hur vacker kan man vara?

  0
 11. du är så jääääkla fin!!! åhh <3

  0
 12. gillar jackan också btw 😀

  0
 13. Hej Molly! Jag har kollat in dina träklackar länge. Vart i hundan fick du tag i dem??? Urläckra!
  Kram

  0
 14. ÄLSKAR din blogg !!! Bästa på hela myshowroom 🙂

  0
 15. Du passar asbraaa i rakt hår ju! Åhh vad vacker du är!

  0

Comments are closed for this article!