SPORTS FASHION +

Dcore                                                                                          AdidasBubbleroom                                                                                         SalmingNike                                                                              -

Vit jacka – Härifrån / Skor – Härifrån / T-shirt – Härifrån / Sport Bh Salming – Härifrån / Sport Bh Nike – Härifrån / Boxningshandskar – Härifrån /

Sitter och kikar runt på lite nya fräscha träningskläder. Tycker nästan det är bättre att klicka hem det från nätet då oftast alla snygga kläder är slut i affären Plus att man kan hitta lite mer udda, coola på nätet. Storgillar grejerna på bilderna ovan.. Favoritertna är Salming BHn och handskarna!

0

3 Comments

  1. Fan vad snyggt! Kika gärna in på min blogg där jag skriver mitt modellande, min vardag och massor av fina bilder! Kram!

    0
  2. Any Louis Vuitton Handbags that is put on sale at drastically reduced prices other than http://www.louisvuittononlineusaoutlet.com is definitely a fake. Even those great deals on Louis Vuitton Online are mostly fake handbags. Most of these bags are made in China with inferior materials that just do not stack up to the real thing. Furthermore, alot of these online retailers are very difficult to deal with. Some guarantee the authenticity of your item or your money back. However, when you receive your item and are shocked to find it is a fake, it is hard to get your money back from Louis Vuitton Online Outlet.

    0

Comments are closed for this article!