HELLO FROM MAGALUF +

Hej världens bästa bloggläsare!! Hur mår ni?

Jag mår helt fantastiskt. Solen skiner, det är otroligt varmt, maten är god, drinkarna likaså, vattnet är blått och stranden är vit. Nu är det bara några få dagar kvar här. Buhu! men ack vilken bra resa.. är så nöjd.

ALLA bilder kommer iallafall upp på bloggen direkt när jag kommer hem. Nu ska jag hoppa in i duschen här och fräscha till mig lite inför kvällen. Vi är nu inne på vår sjunde utekväll här på magaluf! det känns, hehe.

Ha en mysig måndagskväll så hörs vi sen!

Love 

0

22 Comments

 1. Hur har du tränat för att få så fasta och smala lår?

  0
 2. Kan du tipsa på bra mellanmål så man kan variera sig för att inte bli sugen på socker under vardagarna? 🙂

  0
 3. Var har du köpt bikinin?

  0
 4. Det ser riktigt härligt ut!!
  Hur lång är du?

  Kram

  0
 5. Damn girl vilken kropp du har!

  0
 6. Helvete! Du är så het rent ut sagt. Skulle betala dyrt för din kropp!! Önskar verkligen att jag hade motivationen till att kämpa mig till dina ben. Du ser verkligen fln och hälsosam ut! Uppskattar verkligen peppning, mattips och bilder på dig&din kropp, det är så motiverande. Keep going! Och njut av att vara sådär jävla vacker.

  0
 7. Åh det ser sååååå härligt ut! 🙂 Btw du är i så fin form, enligt bilderna iaf!! 🙂 Och så dum som jag är, vart ligger Magaluf?

  0
 8. Så fina bilder! Ditt hår är verkligen to die for ! 🙂

  Men vart är din bikini köpt? Så fin färg:)

  0
 9. du är så fantastiskt snygg på alla sätt!

  0
 10. Hej! Ser jätte härligt ut!!
  Hur kan du vara så brun hela tiden? När du är hemma är också jätte brun! 😀 kraaaaam!

  0
 11. Fasen vilken grym bikini!

  0
 12. ÅÅÅ vad härligt! Snygga babes!

  0
 13. wow säger jag bara! det är helt galet vad snygg du är molly och ditt hår ser så himla härligt ut på första bilden! du verkar ha det jättebra, är så avundsjuk haha. måste bara tilläga att dina ben är apsnygga, inte tänkt så mycket på det innan, men nu jävlar, älskar låsmusklerna, jobbar på mina haha 😉 ha en fortsatt bra solsemäster kram

  0
 14. Jag är helt seriös när jag säger att du måste vara VÄRLDENS FINASTE. Drömutseende verkligen, du är sååå snygg. Ditt hår, dina tänder, din kropp och hela du. Önskar jag såg ut som dig!

  0
 15. Hejsan!
  Superbra blogg måste jag säga! Jag undrar vad har du fören kamera och obejektiv? Redigerar du dina bilder i något?:-)
  Kram Agnes:)

  0
 16. Hvordan har du fått slike lår? du har så fine bein. Hvordan har du trent?

  0
 17. Herregud kvinna, vad snygg du är!

  0
 18. Wow, så vakker du er!

  Hvor er den nederste, blå bikinien fra? Kjempefin!

  0
 19. I envy your tan! 🙂 and so pretty bikinis!

  0
 20. du är såååååå jäkla snygg molly!!

  0

Comments are closed for this article!