A NEW WEEK +

 

 

Godmorgon säger jag och te-koppen (glaset)! 

 

idag är det måndag och en helt ny vecka. Skönt tycker jag, eftersom min gårdag inte var den bästa i världen. Allmänt dålig bara, ni vet.

 

Jag läste förresten en kommentar häromdagen som löd ungefär såhär Du verkar alltid på bra humör och allting på bloggen. Men har du inte haft någon såndär depp-period? Jag brukar inte svara på kommentarer i inlägg. Men jag tänkte svara på den här nu så att ni förstår.

– Självklart har jag som alla andra s.k. Depp-perioder. Men dom gånger jag känner mig deprimerad och nedstämd väljer jag att inte alltid skriva det på bloggen just därför att deprission lätt smittar av sig kan jag tycka. Varför ska jag sitta och skriva saker jag tycker är jobbigt och mår dåligt av på bloggen? vem blir lyckligare av det? inte en kotte. Jag är ingen deprimerad person och jag tycker inte att någon ska vara det. Ingen är värd det liksom. Se det positiva i livet och följ mottot ”Allting har sin mening”. Det tror jag starkt på och det hjälper mig i många ”ledsna” och deprimerade situationer.

 

Nu tar vi ett djupt andetag och samlar nya krafter. Den här veckan kommer bli grym, eller hur älskade ni? 

0

4 Comments

  1. Jaa den ska bli fantastisk!!! 🙂

    0
  2. så jäkla rätt!!! you go

    0
  3. Come on, självklart vill inte jag heller att personer ska vara deprimerad. Men man kan inte ta hur mycket skit som helst, man kan inte gå igenom vissa trauman, och kommer ur det lika glad som innan. Ibland måste man deppa ihop för att man ska kunna ta sig tillbaka. Jag är bra på att se det positiva med saker, men bara för det bör man inte alltid bortse från det negativa, det håller inte i längden.

    Jag tycker också det är ganska farligt att tro på att allt har sin mening, det kan bli lite som att säga till säg själv att man inte kan påverka saker, för att allting ändå kommer ske. Man kan påverka, och är det någonting man inte är nöjd med ska man konfrontera det och hantera det, istället för att bortse från det och titta på andra saker.

    Depression är inget tillstÃ¥nd som man kan hamna i pÃ¥ fem snabba sÃ¥ fort man är lite ledsen, depression är en sjukdom, sÃ¥ jag tycker inte du ska överanvända den termen…

    0
  4. Molly du har så himla rätt! Jag blir alltid glad av att läsa din blogg och inspon är fantastisk! Keep on the exellent work gorgeus!!

    0

Comments are closed for this article!