BEAUTYSALOON +

 

 

Jag ville bara tipsa om en tjej som är grym på det hon gör, dvs makeup, hårstyling, fransförlängning.. You name it. Allt sådant där roligt som tjejer vill ha. Hehe! Hon har iallafall snart invigning av sin nya lilla salong. Så jag ville bara tipsa er om det! Klicka HÄR för att komma till hennes hemsida. 

 

Jag vet inte riktigt om det är jag som är världens bästa lillasyster som bjuder min storasyster på en fransförlängning hos självaste elin,  eller om det är jag som HAR världens bästa storasyster som orkar knäppa i princip alla mina bilder (om inte mamma gör det) som jag har på min blogg. Jag tror att det är lite både och! vi är bäst båda två alltså. 

0

4 Comments

 1. Vad gulligt av dig!

  0
 2. Vad gulligt av dig!

  0
 3. Howdy very cool web site!! Man .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I’m happy to search out numerous helpful information right here in the put up, we want work out more strategies on this regard, thank you for sharing.

  0
 4. I conceive you have remarked some very interesting points , regards for the post.

  0

Comments are closed for this article!