DINNER +

 

 

Den här dagen har varit lång och dryg. Pluggat exakt hela dagen och blev precis klar. Efter det drog jag och syrran till affären köpte ingredienser och lagade sedan lite gott käk! Nu ligger vi som två döda sälar på soffan med ett varsitt täcke och kollar på tv. Det här har inte varit någon bra dag för mig, men imorgon är det måndag (ny vecka) och jag hoppas på att den blir bättre!

 

Vad gör ni ikväll? 

0

10 Comments

 1. Allt kommer bli bra!

  0
 2. Jag funderar på att göra bort lite plugga jag med samt köra på lite styrketräning!

  0
 3. What time is dinner in Sweden? early no? 🙂 Great photos as always .. kisses

  0
 4. Gud jag bara älskar din blogg!

  0
 5. Ser gott ut! (:

  0
 6. Så söt!

  Du är alla killars dröm 🙂

  0
 7. Du är verkligen otroligt vacker! Jag älskar din blogg upp till 100% !

  0
 8. But wanna input on few general things, The website style is perfect, the content is rattling good. ”Good judgment comes from experience, and experience comes from bad judgment.” by Barry LePatner.

  0
 9. Wow! This could be one particular of the most useful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Basically Wonderful. I’m also an expert in this topic therefore I can understand your effort.

  0

Comments are closed for this article!