CHECKITOUT!

 

Hej hej, hemskt mycket hej!

 

Nu är jag hemma igen, otroligt trött, sliten och inte utvilad. hehe. Jag har suttit på ett tåg i 2,5 timme utan aircondition. Inte nog med det så satt det en mamma med en skrikande unge snett mitt emot. Jag satt bokstavligen och grimaserade för mig själv för att jag var så förbannad på att mamman lät ungen skrika och för att tåget var varmare än någonsin. Hur som haver, slutklagat. Jag har iallafall haft 3 bra dagar nere i stockholm och det var ju huvudsaken! tack och bock för det.

 

Jag har precis käkat en fet kebabrulle, det var nog det godaste jag käkat denna vecka. Jag njöt genom varje tugga. Nu tänkte jag ta en jäkligt lång dusch, sedan hoppa ner i gosigos sängen och kolla på massvis med filmer och sedan sova. Det behöver jag!

 

Förresten, det låg ett par otroligt snygga dojjer i min brevlåda idag när jag kom hem. Tänkte visa dom för er imorgon, samt min nya virkade bikini. Check it out tomorrow sweeties!

 

 

 

0

12 Comments

 1. Nice blogg ! kom gärna in till mig och kommentera nya låten Högga (Snut Jakten)

  Tack !!

  0
 2. Har du ingen gullig nalle att krama om?

  0
 3. hej du har en fin blogg kolla in min blogg om du gillar den följ mig på bloglovin så följer jag dig=)

  0
 4. Jag älskar din blogg och din egna stil! (:

  0
 5. Super fin header 🙂 kram

  0
 6. vad har du gjort för skoj i sthlm?

  0
 7. Kolla in min blogg: mollyeeb.blogspot.com!

  0
 8. Jätte fina bilder du har !

  0
 9. Excellent read, I just passed this onto a friend who was doing a little research on that. And he just bought me lunch because I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thanks for lunch! ”No one can wear a mask for very long.” by Seneca.

  0
 10. Louis Vuitton once said that he could know what kind of person you were if he looked at your suitcase, we know that makes sense. And after so many years of evolution et development, vintage Louis Vuitton Handbags as the most immemorial item in the big House, it has won great popularity, and which is one of the reason why this brand was known by people all around the world, vintage Louis Vuitton Watches could be dated from the old era, at that time it was closely related to the palace and nobility, so we can image that it must be designed with superb quality and refined workmanship, just because of these advantages, it’s allowed to obtain the favor of aristocracy. And nowadays, it’s also the best loved companion in our lives, especially the journey and popular stars. Talking about its evolutionary process, there are a lot of changes that have occurred, and we will talk about a little about this subject. In 1927, Louis Vuitton Luggage provided some sense of luxury to the tourists.

  0

Comments are closed for this article!