13J- LONDON CALLING +

 

 

 

Hej hej, hallå!

 

Jag kom nyss hem från stan där jag var och shoppade lite med farfar. Just nu håller jag på och packar inför London. Jag åker ju dit inatt som jag skrev förut. Det ska bli otroligt roligt och jag ser fram emot det mycket! Att få gå på Kesha kommer bli grymt, sen shoppingen likaså. Det ska även bli spännande att få träffa alla EF studenter som bor där nere och pluggar! kul. Sen vill jag tacka alla er grymma läsare som gav mig så mycket bra shopping tips i London. Nu har jag mycket att välja på! weeehoo.

 

 

0

16 Comments

 1. alltså ditt HÅR ?!?! om du klipper dig så blir det slagge. hahah

  0
 2. Jag är så avundsjuk på din garderob molly!! Hur fasiken har du pengar till att köpa dig så mycket fina kläder? Du tjänar väl en del på din blogg kan jag tänka mig, men annars har du sommarjobb? förutom att klippa gräsmattan alltså haha, det är de jag får göra 😛 haha

  0
 3. Åhh, du e så fin!

  0
 4. Jävla snyggo! alltså du är ju perfekt 🙂

  0
 5. Jag tror nog inte att man någonsin kan hitta en snyggare tjej än du, Molly! helt jävla otroligt..

  0
 6. Åker du dit själv? 🙂 betalade du för den hör resan eller fick du den av ef som usa resan? 🙂 kram fina

  0
 7. Super fina bilder! Du får ha det så bra i London! kram 🙂

  0
 8. Härliga bilder:)

  0
 9. Where did you get this top? 🙂

  0
 10. Åkte du dit själv? 🙂

  0
 11. oh gosh vad du är sööt:)

  0
 12. sjukt fina bilder!

  0
 13. That kind of tnhiknig shows you’re on top of your game

  0
 14. I truly appreciate this post. I have been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thx again!

  0
 15. Thanks, I’ve just been looking for information approximately this subject for ages and yours is the greatest I have discovered so far. However, what in regards to the bottom line? Are you positive about the source?

  0

Comments are closed for this article!