JORDGUBBSTÃ…RTA

Nu har mina kära väninnor åkt hem till sig igen. Vi bestämde oss för att baka en stor och fet jordgubbstårta idag när dom kom hit. Vad va det jag sa? Få se… Har det gått 1 dag av mitt ”Nya Nyttiga Liv? Haha! Jag ser det här som en kick bara. Nu är det slut ätet på den feta fronten. Right? hehe

 

0

8 Comments

 1. som om du behöver tänka på sånt, ditt lyckans smalbarn? var glad att du kan äta vad som helt men ändå se helt fantastisk ut. andra kan inte. kram!

  0
 2. Gud vad gott!

  0
 3. Oj så gott!!!

  0
 4. jag skulle gärna vilja tjäna pengar på min blogg, någor bra tips ?:)
  kram!

  0
 5. hey, fin blogg ! (:

  Kolla min och säg vad du tycker om mina sommaroutfits / festival collage?
  Kram

  0
 6. I got what you mean , regards for putting up.Woh I am pleased to find this website through google. ”Success is dependent on effort.” by Sophocles.

  0
 7. Thank you, I’ve just been searching for info approximately this subject for ages and yours is the greatest I’ve came upon till now. But, what in regards to the bottom line? Are you sure concerning the source?

  0
 8. I simply couldn’t depart your website prior to suggesting that I actually enjoyed the usual info an individual supply on your guests? Is going to be back regularly to check out new posts.

  0

Comments are closed for this article!