TRYGGHANSA

Åh vilken härlig dag vi har haft, och vädret ska vi ju inte tala om.

 

Resten av familjen åkte hem för ett bra tag sedan, men jag stannar kvar tills på måndag. Nu tänkte jag och Amanda iallafall lägga oss ner och kolla på våran absoluta älsklings film ”Felon”. Vi hörs senare kära ni!

 

0

10 Comments

 1. du är så otroligt fin!

  0
 2. du är modell va ? 🙂

  0
 3. vad handlar den filmen om?:D

  0
 4. SNYGG!

  0
 5. fin du är molly!

  0
 6. jag heter också amanda

  0
 7. snyggt armband!

  0
 8. Jag bara älskar dina bilder!
  Och din blogg är så rolig att läsa just för det inte finns något märkverdigt. som t.ex. Kissie

  0
 9. Thank you for sharing superb informations. Your website is very cool. I’m impressed by the details that you have on this website. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found simply the information I already searched everywhere and just couldn’t come across. What a perfect web-site.

  0

Comments are closed for this article!