MAT

Eftersom jag är själv hemma just nu så blir det ju jag som får laga mat. Då brukar det oftast bli antingen keso ur en skål eller också käka upp godiset från gårdagen. Nu tänkte jag anstränga mig lite mer. Faktiskt. Vi får se vad jag hittar på för smarrigt!

 

0

5 Comments

 1. Hej Molly! Jag är ett år yngre än dig, och ska där med konfimera mig. Jag har ett problem och det är klänningen!?! konfimerade du dig? isf vad hade du för fin klänning? annars får du gärna lägga in några fina klänningar så jag har lite tips.. hjälp mig! vore sååå snällt. du har ju grym smak. Många kramar och bra blogg. går in varje dag..

  0
 2. Gillade den tröjan mkt! Snygg!!!

  0
 3. Some really excellent articles on this site, appreciate it for contribution. ”For today and its blessings, I owe the world an attitude of gratitude.” by Clarence E. Hodges.

  0
 4. You can definitely see your enthusiasm in the work you write. The arena hopes for more passionate writers such as you who are not afraid to say how they believe. All the time go after your heart. ”The point of quotations is that one can use another’s words to be insulting.” by Amanda Cross.

  0
 5. naturally like your website but you have to check the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the reality then again I’ll certainly come again again.

  0

Comments are closed for this article!