ÄNTLIGEN

Phuu.. Äntligen jobbat klart. Jag har inte gjort en ”vettig” sak som att jobba på hela sommarlovet så just nu tycker jag det mesta känns och är drygt.. Hehe. Nu luktar jag gammal mat blandat med fotsvett så jag tror bestämt jag hoppar in i en skön dusch!

 

0

9 Comments

 1. snygg bild!

  0
 2. Grym bild!

  0
 3. jätte fin bild! 🙂

  0
 4. Vilken fin bild!

  0
 5. ååh så snyggt med hunter-stövlar!

  0
 6. Åh vart har du köpt klänningen ?

  0
 7. I love this outfit!!
  kisses sweetie

  0
 8. Fy fasen va snygg man kan va!! ;o

  0
 9. Well, it’s that time of the year again. All of the big design houses are releasing their new designs to the hungry masses, and Gucci Handbags is no exception. Unless you have been stranded on a desert isle for the last thirty years, you have undoubtedly heard of Gucci Outlet. They have been reigning over the fashion world for a great many years, and not totally without warrant. Gucci makes top quality, stylish apparel and accessories for the distinguishing Gucci Handbags On Sale.

  0

Comments are closed for this article!