HJÄRTAT

Hejsan!

 

Molly sitter inne på sitt rum, och jag sitter här och skriver av mig lite.. För på lördag åker jag till Italien i 2 veckor, vilket ska bli väldigt skönt på ett sätt. Men som ni förstår så kommer jag sakna världens underbaraste flicka väldigt mycket..

 

Eftersom jag är med henne nästan var och varannan dag så känns det faktiskt inge vidare bra att vara ifrån henne så länge.

Jag längtar nästan redan tills jag kommer hem!

 

Det var det ända jag ville säga. Hoppas ni har det bra och fortsätter läsa den bästa bloggen som finns, för det är det!

 

Over and out

Axel

 

 

 

 

0

8 Comments

 1. så himla söta.

  0
 2. ååh riktig kärleksbild!

  0
 3. åh vilken gullig pöjk du har!
  Hur länge har ni varit tillsammans? 🙂

  0
 4. Gud va fina ni är tillsammans!

  0
 5. cool blogg ;p

  kolla gärna min blogg & släng in en kommentar 🙂
  kram.

  0
 6. fasen va sött av axel! ni är verkligen super gulliga (L)

  0
 7. Thanks for sharing excellent informations. Your web site is so cool. I’m impressed by the details that you’ve on this website. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. You, my pal, ROCK! I found just the info I already searched everywhere and just could not come across. What an ideal web site.

  0
 8. F*ckin’ amazing issues here. I’m very satisfied to look your article. Thank you a lot and i’m taking a look ahead to contact you. Will you please drop me a mail?

  0

Comments are closed for this article!