MIN KALUFFS

Nu ropar mamma och säger att jag ska slinga hennes hår. Jag är avis. Jag vill också vara blond ibland. Men ibland vill jag också vara svart hårig. Jag kan inte bestämma mig. Allt är snyggt på sitt sätt enligt mig. Vem vet, det kanske blir någon förändring i kaluffsen framöver.

 

0

6 Comments

 1. haha, jag kom bara att tänka på en grej, och nu kan jag fanimej inte släppa det, så here we go:
  vad tränar din pojkvän för sport?

  0
 2. Lite lik Britney Spears där 🙂

  0
 3. måste bara säga en sak: ditt hår är att dö för!

  0
 4. diggar din stil , var har du köpt linnet ? 🙂

  0
 5. finis

  0
 6. Well, it’s that time of the year again. All of the big design houses are releasing their new designs to the hungry masses, and Gucci Handbags is no exception. Unless you have been stranded on a desert isle for the last thirty years, you have undoubtedly heard of Gucci Outlet. They have been reigning over the fashion world for a great many years, and not totally without warrant. Gucci makes top quality, stylish apparel and accessories for the distinguishing Gucci Handbags On Sale.

  0

Comments are closed for this article!