T-T-TUESDAY

Tjenixen sötnosar.. Hur är det med er?

 

Jag kom nyss hem från skolan, och känner mig allmänt seg. Axel åkte hem för ett tag sedan, och för er som inte riktigt uppfattat grejen varför min pojkvän är här på vardagarna när jag är i skolan är därför att han praoar hos mina föräldrar. Men inatt ska han sova hemma, och åka på sina träningar osv. Så ikväll blir jag ensam, buuääh.

 

Hur som helst så ska jag kila iväg och käka lite nu!

 

0

8 Comments

 1. härlig bild!

  0
 2. snyggt hår du har tjejen!

  0
 3. skit tuff bild !

  0
 4. var jobbar dina föräldrar?=)

  0
 5. this is an amazing picture! :O 😀

  0
 6. I view something genuinely interesting about your weblog so I saved to bookmarks .

  0
 7. Thank you, I have recently been looking for info about this subject for a long time and yours is the greatest I’ve discovered so far. But, what in regards to the conclusion? Are you sure about the source?

  0
 8. I’ll right away grasp your rss feed as I can’t find your email subscription link or e-newsletter service. Do you’ve any? Kindly let me recognize so that I could subscribe. Thanks.

  0

Comments are closed for this article!