13:09 MONDAY

Hola!

 

Kom nyss hem från stan.. Har varit där nu på förmiddagen och gått på livräddnings kurs med klassen. Just nu gör jag ingenting speciellt. Tänkte ta ett varmt bad snart. Mina naglar behövs fixas till också. Imorgon åker jag till Stockholm. Jag har tagit ledigt från skolan. Vad jag ska göra där berättar jag ikväll !  

 

Snart kommer en Dagens kära ni!

 

                              

 

 

0

3 Comments

  1. E dedär du? 🙂 Fin bild!

    0
  2. I have been surfing on-line more than three hours these days, but I never found any interesting article like yours. It is beautiful value sufficient for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made excellent content as you did, the internet can be much more helpful than ever before. ”I thank God for my handicaps, for through them, I have found myself, my work and my God.” by Hellen Keller.

    0
  3. Some really wonderful information, Gladiola I observed this. ”The language of friendship is not words but meanings.” by Henry David Thoreau.

    0

Comments are closed for this article!