DAGENS FRÃ…GOR

    

 

 

1.  hejmolly jag ÄLSKAR din blogg, din stil, ditt utseende och ja allt jag undrar om du skulle vilja hjälpa mig med en sak, och kanske tillochmed göra ett inlägg utav det? jag går i 9 och bor i stockholm. i slutet på maj ska vi ha en bal elelr ja en så kallad avslutningsfest. Man ska ju vara uppklädd och fin då, men inte direkt ha långklänning på sig. kan du inte lägga upp lite fina cocktailklänningar eller kortare balklänningar som du skulle kunna tänka att ha på dig på en avslutnings middag? skulle vara super snällt pusss

 

Svar: Hej på dig! Va kul att du gillar min blogg tjejen. Absolut kan jag hjälpa dig med det, Håll ögonen öppna så kommer ett inlägg om det ikväll!

 

2. Vad använder du för kamera? kram

 

Svar: Jag använder mig av Nikon D3000

 

3. Hej! Kan inte du ta kort på ditt rum?

 

Svar: Det har jag gjort massvis med gånger om du kikar tillbaks lite i bloggen 😉

 

4. Do you have hair extensions? What kind of…? Your have lovely hair!!

 

Svar: No, it’s my real hair. Thank you!

 

5. Vart skickar man idolbilder till dig? och lägger du upp dom på bloggen isf?

 

Svar: Till min bloggmail mollyrustas.blogg@hotmail.com , Ja jag delar nog med mig utav dom på bloggen.

 

 

0

1 Comment

  1. vart kan man köpa den där NY kepsen ?
    jätte fin blogg
    kram

    0

Comments are closed for this article!