RINGER NÃ…GRA SAMTAL

Har precis pratat klart med Axel i telefonen, och försöker nu ringa linisen som jag inte får tag på. Jag känner mig ganska stressad, fråga mig inte varför. Jag behöver måla naglarna, smörja in mig med lite brun-utan-sol och tvätta bort sminket och gå och lägga mig. Jag börjar bli sjuk, förkyld… och behöver sova. Skolan tar död på mig. Vi hörs mer sen!

                          

0

6 Comments

 1. Helt galet vad fin du är!

  0
 2. vart har du köpt jackan? 🙂

  0
 3. så söt bild!!

  0
 4. A person essentially assist to make significantly posts I’d state. This is the first time I frequented your web page and thus far? I surprised with the analysis you made to create this particular publish extraordinary. Excellent job!

  0
 5. F*ckin’ remarkable things here. I’m very glad to peer your post. Thanks a lot and i am taking a look forward to touch you. Will you kindly drop me a mail?

  0
 6. Hey, you used to write wonderful, but the last few posts have been kinda boring… I miss your great writings. Past several posts are just a little bit out of track! come on!

  0

Comments are closed for this article!