MUSPUS I SÄNGEN

Nu har jag gått och lagt mig i den varma gosiga mysiga sängen, och det var riktigt skönt ska jag säga er. Dock saknar jag min underbara pojkvän här bredvid mig, det är verkligen en plats som är till för honom i min säng.. och på den platsen luktar det något som får mig att bli varm i hela kroppen.. Så just nu ligger jag och luktar på kudden och tänker på min finaste. Det kittlas så skönt i min lilla mage 🙂

Här har ni mig just nu

               
               

0

4 Comments

  1. Du är sjukt söt

    0
  2. I like what you guys are up also. Such smart work and reporting! Keep up the excellent works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my web site :).

    0
  3. You are my aspiration , I possess few web logs and sometimes run out from to brand.

    0

Comments are closed for this article!