EFTERMIDDAG

Nu är klockan snart halv fem och jag kom hem från skolan för ett tag sedan. Jag blir hemma en stund till och sedan drar jag förmodligen in till Lugnet för att kolla på när Axels spelar match. Efter den vet jag inte om jag sover kvar eller åker hem…. Det visar sig.

Imorgon är det fredag och helg, vilket jag tycker känns underbart. Imorgon efter skolan drar jag och Axel till Lager 157 för att kika lite, senare på kvällen vet jag inte vad vi hittar på. Nu ska jag gå och packa ihop lite grejer, så hörs vi snart igen. 

     

0

14 Comments

 1. jösses, perfekt hår!!

  0
 2. Jag gillar dina bilder och din header big time!

  0
 3. Så söt :)!

  0
 4. fint!

  0
 5. Åh så fin du är älskling! avis*

  0
 6. gud vad fin du är, sjukt fint hår!

  0
 7. sjukt snygg!!

  0
 8. finfinfin!

  0
 9. Ã…h vilket snyggt skärp verkligen! tummen upp för din blogg förresten 🙂

  0
 10. gud vad du är fin!! men du är så bekant, känns som om jag har träffat dej och ditt namn känner jag igen från någon stans :d

  0
 11. hur får du vit bakgrund på alla bilder?:)sjukt snyggt(:

  0
 12. fan vad snygg du är kvinna!

  0
 13. Thanks for sharing excellent informations. Your site is so cool. I’m impressed by the details that you’ve on this website. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found just the info I already searched everywhere and simply could not come across. What an ideal site.

  0
 14. Some genuinely wonderful content on this site, appreciate it for contribution.

  0

Comments are closed for this article!