THURSDAY / HOME

tjenare morsning! hur mår ni…? bra hoppas jag. Själv mår jag bra, humöret är på topp. Imorgon drar jag till stockholm och stannar över helgen. Jag kommer att ta massvis med roliga bilder och sådär. Det blir kanon det! Eftersom att min syster har kameran till något skolarbete idag, så fick jag lov att göra det bästa av situationen och använda mig utav mobilkameran, humpf. Jag kommer snart lägga upp en jätte dålig Dagens och den kommer inte riktigt se ut som vanligt eftersom.. ja ni vet.. mobilkameran?

vi hörs snart igen…

                               

0

3 Comments

  1. But a smiling visitant here to share the love (:, btw outstanding style .

    0
  2. I truly enjoy looking through on this web site, it holds excellent content. ”Beware lest in your anxiety to avoid war you obtain a master.” by Demosthenes.

    0
  3. I dugg some of you post as I cerebrated they were very useful very beneficial

    0

Comments are closed for this article!