OS (?)

Nu måste jag bara få påpeka något. Jag förstår inte varför alla tycker OS är så intressant, eller jo det förstår jag väl i-och-för-sig för dom som är sport-intresserade, men jag är verkligen så sjukt ointresserad. Jag tycker det bara låter som att alla gör illa sig eller tillochmed dör i dom där konstiga "grenarna". Stackars dom som det går illa för säger jag bara, och deras nära och kära. Nej fy bubblan… OS är inget för mig! 

Om jag ska vara ärlig så tycker jag att dom allra konstigaste grenarna är ganska roliga att kolla på, som tex. när dom åkte pulka eller vad det var? haha. Nu lät det som att jag ändrade mig..? Men ni hajjar grejen, OS verkar vara väldigt dangerous.

             

0

2 Comments

  1. I have been absent for a while, but now I remember why I used to love this blog. Thank you, I’ll try and check back more frequently. How frequently you update your website?

    0
  2. Good – I should definitely pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task.

    0

Comments are closed for this article!