I SKOLAN

Nu sitter jag i skolan och har SO, jag slutar om ungefär 1,5 timme. Efter skolan åker jag in till stan och möter upp lina för en fika och en massa prat… Sedan åker jag direkt på träning. Det är så sjukt mycket just nu, men det lugnar ner sig om någon dag. Jag hör iallafall av mig ikväll när jag kommit hem! ha det bra sålänge.. puss på er

              

0

9 Comments

 1. fina örhängen 🙂

  0
 2. Vilken fin och rolig blogg du har 🙂 tänkte om vi skulle följa varandras genom bloglovin :)?

  0
 3. skitfin blus! var har du köpt den?

  0
 4. Måste bara säga att du har sjukt vackra ögon!

  0
 5. gud vad vacker du är! 😛

  0
 6. vackert ansikte!

  0
 7. Dead written subject material, Really enjoyed reading.

  0
 8. Hey, you used to write wonderful, but the last several posts have been kinda boring… I miss your tremendous writings. Past few posts are just a little out of track! come on!

  0
 9. What i do not realize is in fact how you are now not actually much more smartly-preferred than you may be right now. You are so intelligent. You recognize therefore significantly when it comes to this matter, produced me individually consider it from numerous various angles. Its like men and women are not involved until it’s one thing to do with Girl gaga! Your personal stuffs excellent. All the time deal with it up!

  0

Comments are closed for this article!