GODMORGON

Sovit gott? jag sov ända tills nu, hur skönt som helst. Just nu sitter jag och käkar lite frullerifrulle och tittar samtidigt på robinsson reprisen. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på… det visar sig helt enkelt. Kanske bara blir hemma? vi får se. Om inte annat tänkte jag att köra en sådan "Ni bestämmer" om ni kommer ihåg vad det var för något? Jag tänkte iallafall att ni skulle få bestämma vad jag skulle göra ett inlägg om senare idag. Så ni kan ju vara lite förberedda på det. Idag åkte Axel på landslags uttagnings läger, eller något liknande.. för att sedan få åka på VM. Så han kommer hem på tisdag, saknar honom redan. Nu tänkte jag klä på mig, så kommer det en dagens alldeles strax….

0

7 Comments

 1. jag har en fråga, hur är det mellan dig och sofie lindqvist eller hur de stavs? ni va ju rätt mycke med varann förut, också dansade ni ju med varann. jag har hört att ni är ovänner. men hur är det egentligen?
  🙂

  0
 2. I regard something really special in this website.

  0
 3. F*ckin’ awesome things here. I’m very satisfied to peer your post. Thank you so much and i am looking forward to contact you. Will you please drop me a mail?

  0
 4. you are in reality a excellent webmaster. The website loading velocity is incredible. It sort of feels that you’re doing any unique trick. Furthermore, The contents are masterpiece. you have performed a great process in this subject!

  0

Comments are closed for this article!