3 intensiva timmar

nu luktar jag mat, och känner mig så ofräsch som man kan känna sig! undra om jag ska hoppa in i duschen kanske…. japp.
sen ikväll… blev planerna inte riktigt som planerade. så det får bli lungt ikväll 🙂 skönt det också. känner mig lite halv seg sådär. och sen kommer ju min baby tidigt imorgon så.. bäst och vara lite pigg!

här kommer ett videoklipp sen innan sommarlovet… när jag (molly rustas) får in ett skönt slag mellan oscar löfgrens ben… rakt på lille peter-niklas.

0

6 Comments

 1. haha, bra prickat alldså!:P Riktigt fin blogg, och du ser verkligen ut att vara modell kan jag säga!:)

  0
 2. Jag c3a4r en tjej pc3a5 15 c3a5r som alltid tyckt mina lc3a5r sett feta ut men nc3a4r jag ser det hc3a4r inser jag att mina lc3a5r tasfikkt c3a4r helt okej! Dom kanske inte c3a4r vc3a4rldens finaste men dom c3a4r friska och det c3a4r sc3a5hc3a4r tjejers lc3a5r ska se ut! TacktackTACK till dig och alla andra modiga tjejor dc3a4r ute!

  0
 3. ett tips kan ju vara att du lägger ut olika magar också? Nu förstår jag ju visserligen om du inte vill att din blogg ska förvandlas till en blogg med massa bilder på random personers kroppar helt, men när du ändå är inne på spåret så är ju många osäkra på sina magar. Jag vet att jag är det. Två personer har frågat mig helt random om jag är gravid trots att jag inte är det eftersom min mage putar ut (de känner inte ens varandra). Jag älskar din blogg i vanliga fall, men nu älskar jag den ännu mer. Jag börjar känna lite att mina lår duger som de är. Tack Egoina för att du både inspirerar och bryr dig om personerna som läser din blogg! <3

  0
 4. I was examining some of your articles on this internet site and I believe this internet site is very informative ! Continue posting .

  0
 5. I will immediately snatch your rss feed as I can’t in finding your e-mail subscription link or newsletter service. Do you’ve any? Please permit me recognize in order that I may just subscribe. Thanks.

  0
 6. Hi my family member! I want to say that this article is awesome, great written and include approximately all vital infos. I’d like to see more posts like this.

  0

Comments are closed for this article!