ANDAS

(Det här inlägget är i samarbete med Deo Doc)Trosor – Här

Som ni vet var jag tillsammans med några fler bloggare i Marrakesh för två veckor sedan. Vi åkte tillsammans med Deo Doc som är ett relativt nystartat företag som drivs av två unga och otroligt drivna tjejer.

Jag minns när jag var på deras första event för ett par år sedan, just det eventet stack ut ganska rejält ifrån vad man annars brukar gå på. Innehållsmässigt och trendmässigt. Dom hade inte bara snapat upp den hetaste trenden just då gällande ”flower box” och hälsosam frukost utan även tagit fram något som är gjort för vår underlivshälsa. Tyckte redan då att det var sådan Power i de tjejerna och att de tog upp något som var så ”rätt i tiden” och något som nästintill blivit bortglömt. Även fast det är ett stort problem hos många, just underlivshälsan så hör man sällan folk prata om det.

Deras produkter är alltså skonsamma för underlivet och hjälper till att återställa PH-värdet till sin normala nivå. Vilket annars leder till att det blir illaluktande. Deo Doc erbjuder Intim-Deo, tvålar, shave-oil och wipes.

Jag ska vara ärlig och säga att jag först var skeptisk till hur bra egentligen en deodorant kan vara för underlivet. Men alla deras produkter är alltså testade, allergenfria och 100% godkända. Samt att en av tjejerna råkar ju vara läkare, vilket gör det hela ännu proffsigare.

Vad har bilderna med detta och göra nu då?

Jo, Hasti och Hedieh (tjejerna bakom Deo Doc) har nu lanserat en ny produkt som råkar vara 100% bomullstrosor. Jag visste faktiskt inte det innan, men nu har jag fått förklarat för mig att dessa spetstrosor jag annars alltid springer runt i inte andas överhuvudtaget. Det är gjort av plast. Bomull andas och ett sådant material bör man ha kring intim-området för att inte öka risken för bland annat svamp och även för att vara snäll mot miljön.

Med det sagt menar jag inte att jag kommer sluta med spetstrosor totalt 😉 men absolut införskaffa mig fler sådana här bomullstrosor och använda dom minst lika mycket just för hälsansskull.

Spana in alla deras produkter, här (20% just nu) finns även produkter för män!

Sen vill jag skicka en high-five till Hasti och Hedieh, bara för att ni är så grymma på det ni gör <3

0

Comments are closed for this article!