HELGENS PLANER

I Helgen vankades det Summerburst Stockholm. Och konstigt nog känner jag mig superladdad trots att vi var i Göteborg på Summerburst förra helgen. Jag brukar ju inte vara ute och festa så mycket och det kanske är just därför jag är så laddad? för att det inte händer allt för ofta.

Hur som helst. Jag tänkte dela med mig av helgens planer här nedan…

Fredag – Gå till Helen min frisör för att få håret fönat och fint inför helgen. Därefter Lunch med tjejerna på Milles. Hem och byta om för att sedan åka till festivalområdet!

Lördag – Brunch på Mister French följt av dagsfest där. Kommer bli så himla kul!! Någon mer som skall dit? såg att det skulle bli sol på lördag nu helt plötsligt så det kommer nog bli Magi. Därefter åker jag på middag med Sweed Lashes på Kasai för att sedan åka vidare mot området. Vilken dag!

Har ni några planer för helgen?

0

Comments are closed for this article!