SIZE GUIDE AND OTHER Q/A

På torsdag smäller det. Då släpps min andra smyckeskollektion tillsammans med Safira och jag är så himla spänd. I och med att förra i silver sålde slut så himla snabbt (känns så overkligt) så har man ju lite prestationsångest nu nästan, HOPPAS NI GILLAR DEM lika mycket som jag gör <3 Jag använder mina varje dag verkligen!

Det är många som undrar hur man skall kunna veta sin storlek när man beställer på webben och jag förstår att det är svårt att veta. Så jag tänkte gå igenom storlekarna och några andra vanliga frågor här med förhoppning om att kunna hjälpa er något.

För er som beställde från min förra kollektion så är det samma storlekar som då, dvs storlekarna 16, 17 och 18. Man skulle kunna säga S, M och L.

Hur vet jag vilken storlek jag har?

Metod 1: Ta en befintlig ring Ni har hemma som passar och mät ringens invändiga diameter med ett skjutmått. Avläs måttet i mm. Ni har nu fått Er storlek efter invändig diameter. (avrunda alltid uppåt)
Metod 2: Bind en tråd runt det finger Ni vill mäta. Bind inte för hårt och mät därefter trådens längd i mm. Trådens längd motsvarar Er storlek efter invändig omkrets. (avrunda alltid uppåt)

Metod 3: Gå till en guldbutik/guldsmed och be om att få Er storlek uppmätt.

Hur lång är leveranstiden?

Safira kan garantera att din vara skickas från dem inom 1 arbetsdag. Deras leveranstid är unik, och vi vill att ni ska få er vara så snabbt som bara möjligt!

Vilka priser kommer smyckena ligga på?

Mellan 599-1299 kr kommer dom ligga på. Och materialet är silver med förgyllning av äkta guld.

Vilken tid och dag släpps kollektionen?

Kollektionen släpps på webben Safira.se kl 00:01 den 1 Juni, dvs på natten. Så va vakna eller sätt alarm!! för er andra kan ni köpa den i Safira butiken i Göteborg samma dag kl 15:00

Hoppas ni känner er något klokare efter detta inlägg. Och till er som befinner er i Göteborg på Torsdag som sagt, ta tillfället i akt och kom förbi butiken på invigningen då kan ni både testa fram er rätta storlek och köpa smycket på plats. Kungsgatan 56, kl 15:00 <3

0

Comments are closed for this article!