LUNCH AT BUBBLEDOGS

Det här var ju så roligt så hälften vore nog

Igår åt vi lunch på det roligaste och mest otippade stället – Bubbledogs. Det är alltså en restaurang här i London där det hela går ut på att man äter en lite ”finare” sorts korv med bröd och Champagne till. Det är alltså inte en vanlig korv med ketchup och senap utan här får man välja topping från menyn och självaste korven är något bättre än vad man kanske annars är van vid när man köper den på 7eleven typ, hehe. Syrran tog en med tryffel topping, mamma tog med jalapenos och jag tog med pulled beef och cheese. Jättegott, ärligt talat!!

Och ska jag berätta det sjukaste då?

Att för typ 2 år sedan sa jag så här till Sandra: Är det egentligen inte ganska sjukt att det inte finns restauranger där det säljer finare sorts korv med bröd som det finns för hamburgare?

Och se där. Här har vi en! Gott var det också. Älskar annorlunda koncept, så roligt!

0

Comments are closed for this article!