OUR LAST DAY AT THE CASTELL

Vi började våran sista morgon med att dra på oss träningskläderna för att  ta oss ut på en skön promenad i morgonsolen. Vi chansade och tog vänster om hotellet sedan började vi vandra. Efter ett tag började det bränna ordentligt i rumpan och blev allt tyngre i benen. Mitt i allt var vi ju uppe på berget! det blev en riktig booty-workout på 45 minuter.

Det är så skönt när jag och Hanna reser för då pushar vi alltid varandra till att komma upp i tid och prioritera lite motion. Det är så viktigt när man har ett så stillasittande jobb som vi har!

Sedan var det dags för det bästa på hela dagen. Jag pratar givetvis om frukost. Idag beställde jag in scrambled eggs med rökt lax + lite yoghurt och den obligatoriska färskpressade apelsinjuicen till det. Holy Moly va gott det var!

Innan vi gick från frukosten för att inta pool-position så gjorde vi i ordning en varsin macka som vi kunde ta som mellis till senare 😉 haha!

På väg till poolen. Har redan separationsångest från denna underbara terrass vi hade på vårt rum….

Hur fint är inte det här stället? Magiskt pampigt.

Idag låg vi och bara tog det lugnt hela dagen. Hanna läste en bok och jag lyssnade på Podd. Så himla avslappnande och skönt. Men snart är jag tillbaks i värmen igen, för på torsdag åker jag till Fort Myers.

Hoppas ni tycker det är kul att följa med på resorna jag gör, hehe <3 Det har varit mycket sånt nu, men snart blir jag på hemmaplan och där för att stanna och bara va hemma och njuta av svenska sommaren. Den är ju bara helt fantastisk den med.

Efter en halvdag vid poolen så avslutade vi med en timmes massage på Spa’t dom har här. Det var så gudomligt skönt. Iallafall av vad jag kände under tiden jag var vaken, med tanke på att jag somnade och vaknade av min egen snark, haha. Måste ha sovit typ halva massagen! typiskt mig.

”Kan vi göra om? jag var inte beredd…..”

Hejdå vackra Castell Son Clarett – Jag hoppas vi ses snart igen för detta var bland det bästa service och upplevelse på länge <3

0

Comments are closed for this article!