THAT RED SWIMSUIT

DSC_6678DSC_6669-2DSC_6634DSC_6550 DSC_6590DSC_6674 DSC_6615 DSC_6576DSC_6658DSC_6692Foto: Fanny

Baddräkt – Gooseberry Swim

Vaknade upp pigg som en mört 06 imorse. Det här med jetlag är helt klart underskattat 😉

Hade bestämt träningspass med Helen (min frisör) kl 08, så jag satte mig med en kopp kaffe och jobbade en timme innan sen bar det iväg till gymmet. Vi körde chins-race, som vi brukar kalla det. Då kör vi negativa chins och varvar med squatjumps. Otroligt bra. Och svetten bara rinner. Jag kan inte göra riktigt chins ännu och då är just ”negativa chins” en bra övning för att sedan en dag kunna svinga upp sig och köra 10 bestämda på raken 😉

Efter ett svettigt pass drog jag iväg på ett möte följt av lunch med mamma och pappa. Mys-fredag, med andra ord. Nu sitter jag precis där jag påbörjade denna dag framför datorn med en kopp kaffe i handen. Ska avsluta mailen för dagen och sedan iväg för att möta upp Evelina för lite mys i solen. Kanske det blir ett glas rosé eller typ en… Glass(?) också om man har tur, hehe.

Det va min dag, so far. Inte särskilt intressant, men nu vet ni! <3

0

Comments are closed for this article!