DAILY SNAPSHOTS

DSC_7031DSC_9577DSC_8702-2 DSC_7261-2DSC_7303-2DSC_7047DSC_7271-2 DSC_7043DSC_7352 DSC_7262

Imorse landade jag efter 18 timmars flygresa på svensk mark igen. Till hagel och grå himmel för att tillägga. Men jag klagar inte, känns väldigt skönt att vara hemma igen efter nästan 3 veckor på språng i både New York, Dalarna och Bali. Jag älskar ju även min vardag här hemma. Träna, umgås med vänner, vara med Kevin och laga matlådor. Älskar dessa kontraster <3

Resan då. Den har varit minst lika fantastisk som den sett ut och inte nog med att jag kan märka ut en ny knappnål på kartan av länder jag besökt så har jag även funnit en fantastiskt go vän på turen också. Fanny, som jag innan inte kände som efter 24 timmar ihop fick känslan av att jag känt hur länge som helst. Är det inte härligt? Så kul att träffa nya människor som man klickar så bra med! Jag är SÃ… glad att jag vågade ta steget och åka med någon jag tidigare kände och att ha gjort denna resa. Man måste våga gå utanför sin comfort zone för att växa som individ och bli en starkare person. Jag tror verkligen det.

Jag har fortfarande massvis av bilder från Bali att bjuda på, så dom kommer på löpande band här framöver. Men en fråga. Det var några som önskade en Bali guide, känns det intressant eller känner ni att det räcker med inläggen?

0

Comments are closed for this article!