WAPA DI UME

DSC_7274-2DSC_9906DSC_7512-2 DSC_7280DSC_7305-2 DSC_7282 DSC_7296DSC_7337-2

Flera som undrat på Snapchat vart vi bott nu sista två nätterna så jag tänkte att jag skriver det här. Vi har bott på ett jättefint ställe som heter Wapa Di Ume som är ett Spa resort här i Ubud. Väldigt fräscht, lyxigt och fint – precis som vi gillar att ha det 😉 hehe. Ovan ser ni lite bilder, men jag kommer posta fler härifrån så ni får se lite bättre.

Och GISSA vad som väntade på oss efter att varit vid poolen i eftermiddags? Jo, det skall ni få se i nästa inlägg. DRÖMMEN, säger jag bara!

// Many of you asked me at Snapchat where we live now for the last two nights in Bali so I answer that question here so you all can see it. We have lived in a beautiful place called Wapa Di Ume which is a spa resort here in Ubud. Very fresh, luxurious and incredibly fine – just how we like it 😉 hehe. Above you see some pictures, but I’ll post more from here so you’ll see a little bit more from it.

And guess what was waiting for us in the hotel room after being at the pool this afternoon? Well, you’ll see in the next post. Wuaah.. Like a lil’ DREAM, just sayin!

0

Comments are closed for this article!