EAT – SWEAT – WORK – REPEAT

DSC_7027-2DSC_7002DSC_6990-3DSC_7017DSC_6992DSC_6987DSC_7030

Dragonfruit/Mango smoothie & en Icelatte i skuggan – den bästa stunden på hela dagen!

Precis som rubriken lyder är våra dagar här borta. Vi svettas av värmen, äter för att det finns så mycket gott och jobbar, hehe. Vi trivs helt enkelt. Men jag och Fanny låg och pratade om det idag när vi låg och filosoferade i en varsin solstol. Tänk att bo så här på heltid. Man skulle nog inte vara lika effektiv om dagarna och skulle man någonsin känna sig fräsch? hehe. Svettas JÄMT och håret krullar upp sig. Men vilket fantastiskt land, hit vill jag åka (massvis) av fler gånger.

Nu ska vi packa väskorna och bege oss till nästa ställe. Ett jäkla flyttande på oss. Men nu är det ju bara två dagar kvar här. Kan inte förstå vart denna vecka tog vägen? Kan vi inte spola tillbaks lite, jag var ju inte beredd 😀

0

Comments are closed for this article!