WELCOME TO OUR VILLA

DSC_6855DSC_6874DSC_6869-2DSC_6861-2DSC_6875-2DSC_6872DSC_6858DSC_6881-3

Tillåt mig få skryta lite över denna idylliska Villa vi bott i nu två dygn. Välkommen in till Villa Shimha, mina fina läsare <3

Här har vi alltså bott mitt i regnskogen med utsikt över grönska, ljud av djur och lukt av natur. När vi kom in och öppnade upp dörren och ser sig omkring tror man att det är som en liten dröm. Så otroligt fint. Jag tror ni kan se det själva, även om bilderna inte ger sin rättvisa.

Men jag menar, kolla bara toaletten!!! hehe. Vilket ställe!

 

//

Allow me to brag a little over this idyllic Villa we lived in for two days. Welcome to Villa Shimha, my sweet readers <3

Ok, so we have lived in the middle of the rainforest with a view of greenery, sounds of animals and the smell of nature. When we got in the house and opened the door and looked around, it’s thought that it’s like a little dream. So incredibly beautiful. I think you can see it yourself, even though the pictures do not give their justice.

Seriously I mean, just look at  the toilet!! Hehe, what a beautiful place.
0

Comments are closed for this article!