THE ELEPHANT

DSC_6466-2 DSC_6400DSC_6509DSC_6396-2 DSC_6454DSC_6524DSC_6472DSC_6492-2DSC_6513DSC_6506 DSC_6461 DSC_6520DSC_6395 DSC_6485

Nu är vi framme i djungelparadiset på riktigt skulle jag kalla det – Ubud, here we are!

Väl framme efter 1,5 timmes bilfärd från Nusa Dua så fick vi äntligen släpa in väskorna i våran helt fantastiska villa som jag skall visa er bilder från sen. Hungriga gick vi direkt och satte oss på ett vegan café som låg precis ovanför huset. The Elephant hette det. Helt otroligt goda saker hade dom, så det lär inte bli sista gången vi besöker det stället under dessa två dygn vi skall bo här 😉   Vi beställde en Mango smoothie med drakfrukt, en green smoothie och sedan delade vi även på dumplings och en sötpotatissallad. MUMS!

I och med att vi alltså bor i regnskogen så innebär ju även det KRYP och andra sorters DJUR i massor. Tur inte Kevin är här, var det första jag tänkte. Hela jag är nämligen heeeeelt sönderbiten i mygg och nyss skrek jag till för det någonstans befinner sig en gekko-ödla här i sovrummet. Vart vet jag inte. Någon kommer ligga på helspänn inatt med andra ord. Ibland önskar jag nog att jag vore lite mer naturmänniska än vad jag kanske är när det kommer till just det här med kryp och slingriga saker. Jag kan ju inte föreställa mig något värre än att möta en glansig, klibbig orm här någonstans. Huuuuuaaaaliiigen!   Nog är jag väl en tuff brud, men dessa oförutsägbara varelser alltså… hehe

0

Comments are closed for this article!